Wielki problem z juniorami (kontrakty)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.05.2010, 15:09    Pytanie
Hej;)
Od razu przejdę do kłopotu który sam sobie stworzyłem;/
Przeglądając swój zespół U-20 (Lazio) by zobaczyć mniej więcej potencjał swoich wychowanków, chciałem by tym którzy mają PA poniżej 80 wygasły kontrakty więc zaznaczyłem tych grajków (za pomocą ctrl shift) i w FMRTE użyłem opcji "spraw by wygasł" problem pojawił się wtedy gdy przeszedłem do następnego dnia i zapisałem jak przed każdym meczem.
Okazało się że kontrakty skończyły się wszystkim moim juniorom. Szczególnie boli to że na niektórych trzeba było trochę kasy wydać.
Da się to jakoś naprawić za pomocą tego czy innego edytora czasu rzeczywistego?
Dodam że gdy chcę podpisać nowe kontrakty oni nie chcą ;/
Zależy mi na czasie by nie przeszli do jakichś innych klubów.

P.S. Jest jakiś program TYLKO do sprawdzania CA i PA działający na łatce 10.3.0 ?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.05.2010, 15:20

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
16.05.2010 16:54    #1
FM Genie Scout?

Co do kontraktów... Nie mam pewności (nie bawiłem się FMRTE), ale chyba jest tam opcja wybrania zawodnikowi klubu?
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
16.05.2010 19:40    #2
Scout sprawdza CA i PA bez ingerencji w grę.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.