Z całym szacunkiem, ale nie masz szans. Po pierwsze z samego FM-a nie zarobisz nawet na jakieś buciki, po drugie musiałbyś mieć partnera, a oto nie łatwo szczególnie o dobrego partnera i to na polskim YT, po 3 jak ktoś napisał trzeba mieć ileś kasy na "koncie YouTube-owym" żeby móc wypłacić hajs, po 4 musiałbyś być ciekawym człowiekiem żeby zainteresować kogoś, że to właśnie Ciebie mają ludzie oglądać, a nie np. Chrzana czy Kassi-ego, zapytaj ich, myślę, że oni nie zarobili więcej niż 100zł z nagrywania, a tym bardziej w drugą stronę bo musieli wydać na grę, na sprzęt, bo po 5 musisz mieć dobry sprzęt (czyt. mikrofon, komputer, kamerkę) żeby widza zaprosić do oglądania i trzeba mieć pojęcia w nagrywaniu czyli rzeczy tu przyciąć tu dodać coś, zrobić miniaturkę, banner czy cokolwiek. Nie złość się, ale jak zobaczyłem Twój filmik z tego przedstawienia kariery to się za głowę złapałem, zero intra to po 1, po 2 bez głosu co Ty chcesz nam przedstawić? Pokazujesz statystyki kariery, ale trzeba je jeszcze opisać i co więcej ! umieć opisać. Bo kogo interesuje przewijanie scrollem po to by pokazać ile zdobyłeś czego skoro nie mówisz jak to zdobyłeś, jaki miałeś skład itd. Więc podsumowując życzę jak najlepiej, ale z podejściem nagrywam bo potrzebny hajs nic nie osiągniesz bo widz to cwana "świnia" i od razu to wyczuje i zaczną się hejty i przestaną Cię oglądać, jeśli chcesz nagrywać z FM-a dla kasy to odpuść zanim zaczniesz
Cześć.
Najnowsze posty