Wszyscy piłkarze

Megaworior Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2008, 16:31    Pytanie
Czy istnieje jakis plik ktory dodaje wszystkich piłkarzy do bazdy danych fm,i szukam tez jakies fajnych stronek gdze jest duzo plikow z dorych lig a takze zalezy mi na tym aby byly dodatki z jakis egzotycznych lig

ag-25 Partyzant

0
12.03.2008 16:55    #20
Mam pytanie:

Jaką komendę trzeba wpisać, by dany zawodnik niezależnie od branej przeze mnie bazy danych, czy opcji "wszyscy piłkarze" pojawił się w grze??? I gdzie to wpisać? do pliku fake?

adamlut Partyzant

0
12.03.2008 17:08    #21
A FAQ się czytało?

"# Retain Player(s)

Stosując tą komendę możemy być pewni, że nawet na małej bazie danych w grze będzie nasz ulubieniec albo wszyscy jego koledzy z klubu. Przykład:

"RETAIN_PLAYER" "434121"
"RETAIN_PLAYERS" "Nipikinamu"

Pierwsza linia ma za zadanie dodać do nowej gry zawodnika o wdzięcznie brzmiącym imieniu - Ivoki Kaltak. Druga natomiast doda wszystkich piłkarzy z jego klubu, czyli Nipikinamu."

Wszystko jasno i przejrzyście, wpisać taką komendę w dowolnym pliku z rozszerzeniem .edt ;]

RobinWLKP Młody aktywista

0
20.03.2008 10:57    #22
mam pytanie czy plik Retain bedzie dzialal na juz rozpoczetej grze ?
czy trzeba grac od nowa ?

Tzar Przodownik pracy

0
20.03.2008 11:03    #23
RobinWLKP -
poczytaj FAQ zanim zaczniesz pytać.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution