Siema, gram w FM 2017 i napotkałem otóż taki problem, którego nie mogę przeskoczyć. Mianowicie, wypożyczałem przez 3 sezony piłkarza z Ligue1 do naszej ligi. Jestem pod koniec 3 sezonu wypożyczenia, które kończy się 30.06 równocześnie z terminem przyznania statusu wychowanka(zawodnik ma już wtedy 21lat). Save gry mam na 27.06, postanowiłem wcześniej, że tego zawodnika wykupię skoro uzyska status wychowanka. Niestety wraca on na ten jeden dzień do swojego macierzystego klubu i termin uzyskania statusu wychowanka przesuwa się o kilka dni, jednak po ich upływie tego statusu nie uzyskuje.
I tutaj moje pytanie da się to jakoś naprawić/obejść? Nie ukrywam, że fajnie byłoby mieć kolejnego wychowanka w klubie zwłaszcza, że nie mam ich za wielu. A jest to rzecz, która gdzieś psuje chęć do grania
I tutaj moje pytanie da się to jakoś naprawić/obejść? Nie ukrywam, że fajnie byłoby mieć kolejnego wychowanka w klubie zwłaszcza, że nie mam ich za wielu. A jest to rzecz, która gdzieś psuje chęć do grania
Najnowsze posty