Witam Panowie mam 2 zasadnicze pytania do Was może pomożecie – ale póki co zobaczcie jaki mam sprzęt :
Procesor Inter Core i5 3570K 3.4GHz 4.2GHz
Ramy – 8GB
Karta graficzna : NVIDIA GeForce GTX670
Do tego dysk SSD Samsung 250 GB ale to już mniej ważne …
Moje pytania – mianowicie :
1.Wydajność komputera maksymalna ilość gwiazdek – szybkość rozgrywki maksymalna rozgrywki tylko do wyboru :
2 lig (wybrałem akurat niemiecką i angielską )
Baza danych duża 18 tysięcy
Pytanie jest moja takie: co naprawdę znaczy „szybkość rozgrywki” wydaje mi się ,że komputer jest bardzo dobry mało tego gdy załadowałem ponad 30 lig wszystkie grywalne obciążenie procesora był w granicach 40% .Chciałbym jak najwięcej mieć wczytanych lig dzięki czemu zyskałbym większy realizm gry no i nieograniczoną bazę młodych graczy do poszukiwań .
Więc jak to jest z tą szybkość rozgrywki? Ile gwiazdek ma zostać?
Drugie pytanie bo nie orientuje się czy wyjdzie jakiś patch ,łatka z nowymi składami po zakończonym okienku transferowym zimowym – oczywiście pytam o oficjalne pozycję SI. Jeśli tak to kiedy jest to przewidziane .
Dziękuje z góry za odpowiedź pozdrawiam !
Procesor Inter Core i5 3570K 3.4GHz 4.2GHz
Ramy – 8GB
Karta graficzna : NVIDIA GeForce GTX670
Do tego dysk SSD Samsung 250 GB ale to już mniej ważne …
Moje pytania – mianowicie :
1.Wydajność komputera maksymalna ilość gwiazdek – szybkość rozgrywki maksymalna rozgrywki tylko do wyboru :
2 lig (wybrałem akurat niemiecką i angielską )
Baza danych duża 18 tysięcy
Pytanie jest moja takie: co naprawdę znaczy „szybkość rozgrywki” wydaje mi się ,że komputer jest bardzo dobry mało tego gdy załadowałem ponad 30 lig wszystkie grywalne obciążenie procesora był w granicach 40% .Chciałbym jak najwięcej mieć wczytanych lig dzięki czemu zyskałbym większy realizm gry no i nieograniczoną bazę młodych graczy do poszukiwań .
Więc jak to jest z tą szybkość rozgrywki? Ile gwiazdek ma zostać?
Drugie pytanie bo nie orientuje się czy wyjdzie jakiś patch ,łatka z nowymi składami po zakończonym okienku transferowym zimowym – oczywiście pytam o oficjalne pozycję SI. Jeśli tak to kiedy jest to przewidziane .
Dziękuje z góry za odpowiedź pozdrawiam !
Najnowsze posty