Wygrałem mecz którego nie było

LOKII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.06.2009, 18:28    Pytanie
Przytrafił mi się komiczny błąd. A mianowicie w dniu meczu pojawia mi się informacja że mecz został przełożony z powodu ulewy na stadionie. No ok. daje kontynuuj i pojawia mi się zapowiedź meczu składy drużyn itd. Myślę sobie no dobra możne mecz się jednak odbędzie zgłosiłem skład i gram... wygrałem 1:0 daje kontynuuj a tam w wiadomościach żadnej informacji o meczu (tak jak jest zawsze) patrze w terminarz i nie ma tego meczu (tzn. jest ale z datą na kiedy został przełożony i jest jeszcze nie rozegrany) w tabeli mam tyle samo rozegranych spotkań co przed meczem, zawodnikom kondycja nie spadła. Więc gra rozegrała mecz którego nie było przynajmniej tak mi się wydaje. I pytam się czy komuś też się to zdarzyło czy to pojedynczy błąd i raczej nigdy więcej mi się nie przytrafi?

szfedo Przodownik pracy

0
13.06.2009 19:17    #1
Też tak miałem ;) i też z powodu deszczu :D to chyba BUG. Najgorsze, że mecz którego nie było wygrałem, a ten prawdziwy remis :P

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.06.2009 20:22    #2
Mi się tak zdarzyło ale przełożyli z powodu ataku bombowego na USA, i że prezes zespołu, z którym miałem grać( Columbus Crew ) musi jechać do kraju i wywieżć rodzinę.

Dobra, zart. Ale jak juz mówimy o komicznych sytuacjach, to ja kiedyś 1 kwietnia dostałem wiadomosć zatytuowaną ''' xxx obsypany manną z nieba '' o treści : Prezes klubu xxx wyróżnił się wielką hojnością, obdarowując klub xxx kwotą 603 mln euro na pokrycie bierzących wydatków i na transfery. Niestety, to programiści SI zrobili Ci dowcip na prima aprilis'' ;D;D;D

Mieliscie kiedyś cos takiego?

PS. Dziś w gram.tv pokazywali FM-a 09, szybko sie dowiedzieli, ze gra została juz wydana ;D.

paziu Młody aktywista

0
13.06.2009 21:33    #3
MagnificoManager
Ja miałem coś takiego, fajnie to zrobili:)

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.06.2009 21:48    #4
A jaką miałeś sumke?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.06.2009 23:10    #5
MagnificoManager tymi opowieściami i pytaniami w odpowiedziach zbierasz sobie na Reakcjonistę.

To jest Sufler - tu się odpowiada na pytania związane z problemami, a nie opowiada co mi w prima aprilis spadło z nieba.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.06.2009 o godz. 23:12

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.