Wykonawcy rzutów karnych

lobo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.03.2011, 19:51    Pytanie
Witam! mnie nurtuje taki problem...otoz na FM 11 jest tak ze jesli jakis zwodnik ma 2 bramki na koncie w meczu to w sytuacji gdy podyktowany jest rzut karny on podchodzi do pilki polujac niby na hat-tricka nawet jak nie jest oddelegowany do wylonywania jedenastek. Moje pytanie brzmi gdzie moge to zmienic zeby taka sytuacja sie nie powtarzala i karnego wykonywal ten ktory jest do tego wyznaczony przeze mnie??? z gory dzieki za pomoc.

rainfall248 Młody aktywista

0
07.03.2011 20:29    #1
Tego się nie da zmienić niczym, tak wymyślili sobie twórcy SI i trzeba z tym żyć. Jest to bardzo denerwujące.
Mi się marzy opcja wybierania strzelca po podyktowaniu karnego w trakcie meczu, ale oczywiście durny i nierealny pomysł ;).

lobo Partyzant

0
07.03.2011 21:57    #2
Aha no mnie pocieszyles...w moim przypadku jeszcze nigdy ten pomysl nie wyszedl mi na dobre...i mnie to denerwuje bo ostatnio mialem mecz i przy wyniku 2-1 dla mnie mialo to miejsce karny oczywiscie zostal przestrzelony i mecz skonczyl sie wynikiem 2-2...bardzo glupi pomysl tworcow FM'a nie ma co...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.