Wyłączanie się gry

czeczenito Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2016, 13:29    Pytanie
Witam, napotkałem problem, którego niestety sam nie jestem w stanie przeskoczyć.. Starałem się wyszukać podobnego problemu na forum, i użyć niektórych wskazówek , ale niestety żadna nie pomogła.
Mianowicie, gra bez żadnych poprawek graficznych działa normalnie, problem się pojawia kiedy dodam logopacki itp.
Gdy wgrałem do folderu "graphics" zawartość folderu o tej samej nazwie , ale sciagnietego , czyli logopacki , po odznaczeniu i zaznaczeniu odpowiednich miejsc w ustawieniach gry (tak jak jest to opisane przy instrukcji wgrywania czegokolwiek) , i włączeniu gry , na pierwszy rzut oka wszystko jest idealnie. Logotypy są , wszystko pięknie, zabieram się za granie i po jakiś 5-10 minutach robi się czarny ekran i gra się zacina... Nie można nic zrobić , poza spuszczenie gry do paska, co najlepsze nie jestem w stanie w żaden sposób juz gry zamknąć, nawet menadzerem zadań. Jedyne co zostaje to uruchomienie komputera ponownie.
Sprawdziłem już chyba wszystkie dostępne mi opcje, wszystkie sterowniki zostały zaktualizowane, zgodność plików również się zgadza. Nie wiem o co chodzi dlatego błagam o pomoc! :D
W razie czego działam na Windows 8.1.
Z góry dzięki za pomoc! #świeżaknaforum = )

Shrek Partyzant

0
16.02.2016 14:59    #1
Czołem. Podaj jakiego logo packa używasz, bo podejrzewam, że to on powoduje problem ( a konkretnie jego config).

czeczenito Partyzant

0
16.02.2016 15:08    #2
Siema, ściągnąłem "TCM'16 Mega Logopack" który jest pierwszy w zakładce logopcki na tej stronie, oraz Sortitoutsi Kits Megapack - 2015/2016 [SS'15], który również znajduje się na tej stronie.
Z góry dzieki za zainteresowanie i chęć pomocy :)

czeczenito Partyzant

0
17.02.2016 10:43    #3
Niestety po odinstalowaniu i zainstalowaniu gry, nic sie nie zmieniło. Zatem to nie jest wina wgrania jakiejkolwiek grafiki, a raczej systemowa. Wiec tym bardziej prosze o pomoc :(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.