Wyłączenie wiadomości o innych drużynach

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.01.2011, 22:20    Pytanie
J.W
Czy jest możliwe wyłączenie wiadomości na temat drużyn z mojego kraju? Gram w 9 lidze angielskiej (a wszystkich lig wraz z grupami jest z 30) i co naciśnięcie spacji otrzymuje z 15 wiadomości ze jakis gracz czy trener przychodzi do klubu X. Strasznie to irytujące jest, idzie to jakoś wyłączyć żebym dostawał np tylko informacje odnosnie mojego klubu ewentualnie tylko mojej ligi?

P.S Pytanie do adminów. Czy będzie kontynuowana zabawa w typowanie na facebooku? Bo stanęło i nic się nie dzieje.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.01.2011, 22:20

Enzo Partyzant

0
13.01.2011 22:48    #1
Wiesz jest taka opcja, jak zarządzanie subskrypcjami i tam odznaczasz, skąd chcesz, żeby przychodziły wiadomości.

jordaneq Młody aktywista

0
13.01.2011 22:51    #2
Wiem ale z tego co patrzyłem to chyba nie da się odznaczyć tego. Chyba że coś przeoczyłem ; d

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.