Wypożyczenie - problem

yOO! Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.10.2008, 10:59    Pytanie
Witam, otóż mam problem z wypozyczaniem graczy. Gram Wisłą Kraków i próbuje złozyc oferty wypozyczenia nie którym młodym graczom (góra 20 lat) jak i nie którym starszym (30lat góra). Biore tak: koniec sezonu, 100% bede płacił i potem patrze, klub zaakceptował a zawodnik wyśmiewa...a potem klub z 2 Ligi zlozyl temu samemu graczowi oferte wypozyczenia i podpisal...Jak to zrobić...Dzięki

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.10.2008 11:03    #1
Może niektórzy zawodnicy nie chcą przejść do ciebie, bo wiedzą, że nie przebija się do I składu, a w II lidze mają szansę się ograć. Daj przykład jakiegoś piłkarza.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

yOO! Partyzant

0
14.10.2008 11:06    #2
Jakub Woropajew(KSZO), Szymon Kazmierowsk (Groclin)i, Jakub Kawa (Lechia Gdańsk)...

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.10.2008 11:29    #3
Przecież oni kosztują śmieszne pieniądze. Weź ich kup, a jak się nie sprawdzą to proponuj klubom.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

yOO! Partyzant

0
14.10.2008 11:37    #4
ja wiem o tym dobrze, ale podałem Ci tylko nie które przykłady. złozyłem również oferte np: Grosickiemu (550tyś) i np to juz nie są smieszne pieniądze. Nie wiem albo nie chcą do mojego klubu bo nie lubią go albo ja coś źle robię...

michaeel Przodownik pracy

0
14.10.2008 11:48    #5
kurupt ma racje- zawodnicy wiedzą że nie maja szans na przebicie sie do składu,wolą sie rozwijać w drugiej lidze i grać, niż siedzieć na trybunach i pierdzieć w stołek ;)

yOO! Partyzant

0
14.10.2008 11:55    #6
ale to nawet jakby nie chodzi o to. Poprostu Kazdego kogo bym chciał wypozyczyc to sie nie zgadza...W mojej historii gry w FM nie udało mi sie nigdy nikogo wypozyczyc do swojego klubu (!). (nie no raz do Man City wziełem Sikore na wyp.). Nie wiem jak to jest...

michaeel Przodownik pracy

0
14.10.2008 11:58    #7
Dość dziwne. Spróbuj jeszcze danego zawodnika komplementować ;D że np. wyrosnie z niego niezły piłkarz itd. Może jak nabierze do Ciebie wiekszej sympatii to sie zgodzi.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.10.2008 14:28    #8
Widzę, że popełniasz kardynalne błędy w tych wypozyczeniach. Po pierwsze nigdy nie zgadzają się gracze, którzy byliby co najwyżej rezerwowymi (Woropajew, Kazimierowski, Kawa). Po drugie nie zgodzą się też gwiazdy klubowe. Po trzecie nie zgodzą się gracze z tej samej ligi, będący choćby 1 rezerwowym (Grosicki). Wypożyczenia praktycznie stosuje się grając albo słabym klubem i wypożycza się graczy rezerw 1 ligowych klubów (np. do zespołu Conference brać ludzi z rezerw np. Reading czy nawet Man UTD), albo jeżeli gra się w słabej lidze (np. Polskiej) i ma się klub patronacki za granicą. W Twoim przypadku do Wisły Kraków nie wypożyczysz nikogo z polskiej ligi, podkreślam nikogo.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.