Witam szanowne grono, zwlaszcza redakcyjno-organizatorskie i od razu przechodze do sedna. Rozumiem, ze kazda witryna w sieci musi w jakis sposob zdobywac srodki na swoje istnienie, ale podstawowa zasada takiego dzialania winno byc nieutrudnianie korzystania z tejze witryny. Do wyskakujacych okienek tu i owdzie zdazylem sie juz przyzwyczaic, choc najczesciej jest to mniej lub bardziej irytujace, gdy przy kazdym przeladowaniu lub powrocie do poprzednio czytanego artykulu trzeba ganiac za okienkami, ktore jak dla mnie w ostatnim czasie przekraczaja wszelkie normy przyzwoitosci. Jednak to, czego doswiadczam na Waszej stronie od jakiegos czasu po prostu wyczerpuje moje nieprzebrane poklady cierpliwosci i calkiem juz przebrane poklady wolnego czasu. NIe godze sie na ganianie za okienkami, ktore zabiera wiecej czasu, niz samo czytanie artykulu oraz ktore calkiem czesto symuluja "X" prawdopodobnie po to, by sie przekierowac do reklamowanej strony. Optymistycznie zakladam, ze same bezczelne mechanizmy naciagania internautow przez owych reklamodawcow nie sa do konca studiowane i zatwierdzane przez webmastera, ale wedlug mojej opinii odbije sie to na Waszej ogladalnosci. Ja juz praktycznie stracilem cierpliwosc i tylko oczekiwanie na latke mnie tu czasem zaciagnie, ale to juz jeden z ostatnich przypadkow. Jesli nadal bede musial ganiac za tymi pseudo-okienkami, to w naturalny sposob na dniach odmowie sobie nieprzyjemnosci zagladania tutaj. Ripostujac z wyprzedzeniem zblizajaca sie odpowiedz - nie, na innych stronach nie jest az tak zle, zwykle niepotrzebne smieci da sie zblokowac. Dziekuje za uwage.
Najnowsze posty