XML Parsing error

Mrożon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.04.2009, 19:51    Pytanie
Not well formed (invalid token) at line 1 of speed.xml
Komunikat takiej oto treści wyskoczył mi w czasie mojej gry komunikat ten pojawił mi się kiedy już po zgłoszeniu składu do meczu zatwierdziłem go i chciałem przejść do rozgrywki.
Erro wyskoczył po daniu mu ok, wydawało się że wyłączył gre przy próbie ponownego uruchomienia wyskoczyło, że gra jest włączona pomimo, że na pasku już jej nie było:). Da się to wyłączyć dopiero w procesach managera zadań. Ale to raczej nie wielka pociecha bo po ponowny,m uruchomieniu gry znów wywala błąd w tym samym miejscu.
Stąd moje pytanie, co to z a error i czy da się usunąć usterkę??
Miał ktoś kiedyś tak?
No ja jestem załamany po prawie 6 sezonach gdzie gra spisywała się bez problemów nagle wyskakuje błąd.
Jestem też bardzo zdziwiony bo nie bawiłem się w żadnych plikach związanych z grą.
Pomocy!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
13.04.2009 19:53    #1
[quote=Arek96 w FAQ - FM 2009]Gra nie włącza się, ponieważ pojawia się komunikat o nazwie "XML parsing error"!

Aby rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz "Właściwości"
2. W polu "Element Docelowy" dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij "OK" i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.[/quote]

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 13.04.2009 o godz. 19:55

batata Przodownik pracy

0
13.04.2009 19:53    #2

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.