Zacinający się tryb 2d

LucasLFC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2012, 23:24    Pytanie
Do sedna, klasyczne kuleczki, na których gra mi się po prostu najlepiej zacinają się, a co dziwne, tryb 3d, te "drugie kuleczki" chodzą bardzo płynnie. Ktoś wie może czym to jest spowodowane lub miał podobny problem? Czy może to być kwestia taka, że klasyczne 2d nie jest "zbyt kompatybilne" z windowsem 7?

Bajerniak1978 Partyzant

0
13.05.2012 15:01    #1
hej
ja też mam ten problem...mam super lapka, Battlefield 3 mi śmiga a FM 12 się tnie na kulkach i poza tym, muszę długo czekać na otwarcie nowej planszy...poza meczem, co to może być za przyczyna???
Pozdrawiam.

Valdi91 Młody aktywista

0
13.05.2012 21:25    #2
Używacie dodatków graficznych? Skórek itp. Mi kiedyś również, no, nie tyle co cięło, ale delikatnie przycinało, lecz było to irytujące. Kiedy w opcjach odznaczyłem buforowanie skórki i zaznaczyłem odświeżanie skórki po zatwierdzeniu, gra zaczęła chodzić o wiele płynniej, łącznie z meczem. Jeśli nie używacie dodatków graficznych, to pewnie tego nie zrobiliście. A jeżeli zrobiliście i nadal tnie, to nie wiem, może na kompie są włączone jakieś dodatkowe, zbędne procesy? Chociaż jeśli tnie tylko na klasycznym 2D a na reszcie nie, to raczej ta opcja odpada... Więc ja mogę poradzić sprawdzenie w opcjach, czy macie dobrze zaznaczone to o odświeżaniu i buforowaniu skórki.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution