Zagłębie Lubin i Widzew w II Lidze:):)

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2008, 19:03    Pytanie
Pewnie wielu z Was czytając tytuł tego tematu pomyślało sobie:
"Jakieś dziecko neo chce sie podniecić tym, że 2 kluby zostały zdegradowane za korupcje", ale w tym temacie mi o to ni chodzi.
Chciałbym się dowiedzieć, czy w nadchodzącym patchu, który wyjdzie najprawdopodobniej w lutym bedzie uwzględniony spadek obydwu klubów, a jak tak to jak to będzie bo:
Grając teraz na patchu 8.01 trzy ostatnie miejsca zajęły Polonia Bytom, Groclin, Łks, ale że za korupcje zostało ukarane Zagłebie S. to zostało ono automatycznie przesunięte na ostatnie miejsce i wszystko wyglądało tak
16. Zagłebie S.
15. ŁKS.
14.Groclin
także Polonia Bytom została uratowana bez koniecznośći grania w barazach, a tą szanse miał Groclin (jednak jej nie wykorzystał przegrał z Polonią Warszawa w dwumeczu bagatela 6:1) i właśnie czy jak zostanie do tego wszystkiego uwzględnione w patchu spadem Zagłebia S. Zagłębia L. i Widzewa to sie okaże że z Polskiej 1 ligi nie spadnie nikt, już się w tym wszystkim pogubiłem. Mam nadzieje że ktoś mi to wszystko wyjaśni.
P.S. Pytanie czy doszedł do redakcji mój mail z Facepackiem Groclinu wysłałem go na

matinho02 Młody aktywista

0
25.01.2008 19:11    #1
pogubiles sie bo w sumie PZPN sam jeszcze nie wie jak to bedzie wszystko wygladac... wiec wydaje mi sie ze jeszcze nie uwzglednia tego w lutowym patchu

jaruone Młody aktywista

0
25.01.2008 19:17    #2
Widzew ma się jeszcze odwoływać podobno - co do SI i organizacji ligi - wydaje mi się żę do lutego nie dowiemy się co i jak - tym bardziej jeśli miały by spaść te 3 drużyny zagłębie,widzew i lubin i oznajmiono by to wszem i wobec to runda wiosenna straciła by dużo - no bo o co kluby miały by grać skoro tylko 3 pierwsze miejsca dają jakieś wymierne profity??
A tak pozostawienie w niepewności (może spadnie 6 drużyn - 3 zdegradowane i 3 najsłabsza ??Kto wie ;) )
Na stronie ekstraklasy czy pzpn nic nie znalazłem, wyrok w sprawie widzewa chyba jeszcze nie jest prawomocny - magicy z SI muszą sami chyba coś wymyślić bo czekając na oficjalne rozstrzygnięcie musieliby patch wydać w lipcu :P

jaruone Młody aktywista

0
25.01.2008 19:21    #3
ps. żeby było śmieszniej stronę wcześniej pzpn (na swojej stronce) pisał że widzew spadł, zagłębie zaś ma nieprawomocny wyrok, minęło trochę czasu i komunikat o odwrotnej treści - burdel na kółkach, nic nikt nie wie.
A lubin to już w tamtym sezonie jak szedł na majstra powinien być osądzony - z biednym sosnowcem sentymentów jakoś nikt nie miał o reszcie (łęczna,kszo,arka) nawet nie wspominam.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.01.2008 19:22    #4
To wiedzą tylko panowie z Sports Interactive, którzy tworzą patcha. Radzę zapytać na forum SI. Trzeba jednak znać angielski. Chyba, że któryś z redkatorów CMREV wywęszy sprawę.

Póki nie zapadną ostateczne decyzje SI nie powinno uwzględniać tych kar.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.01.2008 19:42    #5
myślę że do czasu jak się wszystko nie wyjaśni w naszym bagienku SI nie powinno wprowadzać żadnych kar w łatkach

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.01.2008 19:45    #6
Racja. Jeszcze Zagłębie chce złożyć apelację, chociaż nie wiem czemu. Kupowali mecze, a teraz płaczą, bo zasłużenie ich kara dosięgła. Trzeba było nie kupować meczów panowie...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
25.01.2008 19:59    #7
Zagłębie od czasów korupcjogennych zjawisk zmieniło się diametralnie. Dlatego jestem zwolennikiem karania jednostek, nie zbiorowości.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Dereds Przodownik pracy

0
25.01.2008 20:06    #8
Drogi Pucku ja osobiście jestem za zbiorowością, bo tak samo może zrobic Wisła, kupić sobie cały sezon i za pare lat sie okaze, że kupiła mistrzostwo i tam pewnie też sie zmieni dużo rzeczy i co wtedy powiesz, że nie trzeba odbierać jej mistrzostwa i karać ich degradacja, tylko powiesz, że tamte jednostki trzeba karac, to nie ma sensu trzeba karać całą zbiorowość.

David93 Partyzant

0
25.01.2008 20:08    #9
Wg. mnie zdegradowana powinna zostac takze Legia, jest wiele dowodow ze Legia kupywala mecze,lecz Legii nikt nie zdegraduje bo to Stolyca i musi byc w I lidze. Sam Maciej Szczesny przyznal ze kilka meczy bylo kupione. Dla tych ktorzy nie wiedza Maciej Szczesny gral w Legii. A Zaglebie L. powinno zostac. A mam ja pytanie dla was ile meczy Zaglebie kupilo?? Bo nie wiem

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.