[quote="szymon_rysiu"]Też z chęcią bym pograł, tylko jeszcze nie wiem jak
Tzn czaje się na konto steam żebym mógł pograć po sieci.
Może mi tylko ktoś przybliżyć jak wygląda gra? Tzn jeżeli mamy steama to się poprostu łączymy po nazwie bez zbędnych ustawień i innych pierdoł?
Myślę, że już niedługo będę konto miał i mogę pograć. Liga nie ma wielkiego znaczenia byle tylko zespoły były o podobnej reputacji. Jedyną ligą jaką wykluczam byłaby Polska bo akurat teraz nią gram. Z chęcią zagrałbym jaką lige z 2 poziomu rozgrywkowego albo zespołu z dolnej częsci tabeli lub ze środka, dzięki temu gra byłaby ciekawsza. I jeszcze jedno pytanie w przypadku gry online czy jest możliwość oszukiwania?? Chodzi mi o to czy jak będę z kimś grał to ma on jakieś możliwości mnie oszukiwać, np poprzez dodawanie nowego manadzera i takie tam??
Godziny do grania to z reguły pon - pt 20-22, sobota niedziela różnie, do dogadania.[/quote]
Sam się ostatnio zastanawiałem jak taka gra wygląda bo chciałem zagrać. Wydaje mi się, że wygląda tak, że jedna osoba tworzy grę a druga może do niej dołączyć znając hasło jak jest np zabezpieczony. Co do oszukiwania to nie wiem, wydaje mi się, że to kwestia "sumienia" drugiej osoby.
Jakbyś szukał kogoś do eksperymentalnego grania i nauki gry on-line to wal śmiało.
Najnowsze posty