Zainteresowanie naszym zawodnikiem - postępowanie

Chmurson71 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2011, 11:36    Pytanie
Witam.
Jak postępujecie w momencie gdy widzicie zainteresowanie swoim zawodnikiem i bylibyście skłonni go sprzedać.Mam taką sytuację: klub jest zainteresowany moim piłkarzem od kwietnia a jest lipiec i żadnej oferty nie było. Nie chcę na siłę wystawiać go na listę bo pewnie wtedy od razu zostałaby złożona oferta ( nie ma jednak pewności czy zawodnik przejdzie i z tego względu wystawienie go na listę może równać się z jego niezadowoleniem z mojego postępowania)? Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam

huffyuv Partyzant

0
05.01.2011 13:14    #1
Ja czekam jeżeli mi zależy na zawodniku. Ew proponuje mu nowy kontrakt. Zazwyczaj działa. No chyba, że nie chce przedłużyć kontraktu to są 2 opcje. Czekam aż się zdecyduje podpisać ze mną nową umowę albo go sprzedaje, żeby dostać jak najwięcej kasy.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

BrendonLFC Partyzant

0
05.01.2011 14:27    #2
Ja mam taki problem, że jak wystawię gracza na listę i podam ile za niego oczekuje to inne kluby i tak dadzą mi jego wartość i nie chcą negocjować

seba1702 Młody aktywista

0
05.01.2011 14:34    #3
Też tak mam. 90% mojego składu jest obserwowane, ale nikt nie składa oferty. Oto co robię ja:

1) Gdy ktoś się nim interesuje, a jego kontrakt nie będzie jeszcze trwał długo to próbuję mu zaoferować kontrakt. Jeśli podpisze to git.
2) Gdy nie chce kontraktu przedłużyć to bez wystawiania na listę robię oferuj zawodnika. To działa, a piłkarz nie zawsze uważa, że chcesz się go pozbyć.

Pamiętaj o jednej rzeczy. Nowy kontrakt proponuj najpóźniej 2 lata przed końcem obecnego. Dlaczego? Bo wartość piłkarza bardzo mocno spada gdy pozostaje mu rok do końca kontraktu (nawet o 50%), a jak nie będzie chciał podpisać wcześniej to już nie podpisze. No chyba, że reputacja klubu znacznie wzrośnie.

@BrendonLFC... bo skoro wystawiasz piłkarza to jest wg. Ciebie niepotrzebny i tak samo wg. gracza komputerowego. Nie wystawiaj, a proponuj zawodnika odznaczając funkcję wystawienia na listę

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2011 o godz. 14:38

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.