Zakup FM 14 na 2 komy

grabi75 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2013, 17:31    Pytanie
Witam

Miałem kupić 13 ale uznałem że mało czasu bo stacjonarnego koma ze sobą nie wezme:D ale w ciągu 2 miesięcy kupuje laptopa więc i więcej czasu się znajdzie na gre co za tym idzie trzeba by FMa kupić (aktuanie na 11 grałem).

Zastanawiam się czy lepiej kupić 13 po przecenie jak wyjdzie 14 czy może kupić właśnie 14 ale na spółek z kumplem - właśnie czy jest możliwość z jednego egzemplarza grać na 2 kompy? NIe chce grać przez neta ale ten cały steam trochę mnie straszy:)

Jak to wyglądało z 12 lub 13 ? (w 12 chyba juz był steam) Mozna było grać w kilka osób na jednej gierce?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.08.2013 19:15    #1
jak masz jedną płytkę fm'a 13 to tylko jeden gracz może być online w grze, reszta może grać w fm'a offline czyli tylko w karierę bez połączenia z innymi graczami w sieci.

buczek93 Młody aktywista

0
11.08.2013 19:19    #2
Jeśli tylko masz steam to możesz, pod warunkiem, że nie będziecie grać we dwójkę w tym samym czasie na dwóch maszynach (chyba, że się da, tylko ja taki łoś). Z resztą, ja od 2010 mam Steamowe wersje i bardzo sobie chwale - auto update'y, pomoc techniczna od ręki, steamCloud (chociaż nie wiem, czy w tej grze bangla), na Steamie można dorwać grę wcześniej, jest bezpłatne demko - tylko że kupować w ichnym sklepie nie warto, bo ceny z kosmosu.

grabi75 Partyzant

0
11.08.2013 20:25    #3
Ja nie zamierzam grać online z innymi bo internet mam tylko w domu, a co weekend na działkę pomykam i wieczorami fajnie byłoby popykać w FMa:)
Kolega też ewentualnie ściągną by sobie aktualizacje i to wszystko.

Czyli jeśli kupie fm 13 (prawdopodobnie 14 bedzie na tych samych zasadach działało) to jest możliwość trybu offine i gra na 2 komputery jednocześnie?

Bo się zgubiłem :D

Amikowiec Młody aktywista

0
11.08.2013 20:57    #4
Powiem tak: ja współdzielę swoje konto steam z 3 znajomymi, oni są offline- ja na online- inaczej się nie da, bo jeśli ktoś inny wchodzi na online to mi automatycznie przechodzi na offline- kariery normalnie da się rozgrywać i wszystko jest ok.

grabi75 Partyzant

0
11.08.2013 21:05    #5
Właśnie o to mi chodziło, dzięki:)
Teraz tylko czekać na 14 i zobaczyć czy warto kupować czy jednak 13 (o 13 słyszałem kiepskie opinie).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.