Załamanie formy drużyny...

Henry14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2009, 14:43    Pytanie
Mam mały problem:

Skończyłem sezon w swoim Napoli wszystko ładnie pięknie latem sie wzmocniłem zaczynam nowy sezon a tam w lidze po 7 meczach dramat ..... gram gorzej od ligowych beniaminków 2 pierwsze bdb wyniki a potem jedyny Remis z !nterem i wszystko w plecy...

Możecie powiedzieć , że nowe zakupy był chybione ale jednak nie to właśnie transfery graja najlepiej i biora sie za grę a gwiazdy mojej drużyny , które stanowiły o jej sile zawodzą ....

Chciałbym się dowiedzieć od czego to może zależeć...

szfedo Przodownik pracy

0
29.08.2009 01:40    #10
skoro opowiadałeś o Milewskim to pewnie masz jakiś dobry klab, więc nic dziwnego ;) w końcu musiałeś się odbić od dna ;)

Henry14 Partyzant

0
29.08.2009 12:47    #11
skład co prawda nie jest jakiś super ale na 5-6 miejsce w Serie A jak najbardziej osiągalne...

del3 Młody aktywista

0
04.09.2009 15:31    #12
a może po prostu przeciwnicy się bardzo wzmocnili a twój zespół nie jest w formie :D
Go, Go, Go The Gunners !

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.09.2009 17:26    #13
[quote=szfedo] Nie wystawiaj nigdy zawodnika z niskim morale bo będzie słabo grał.[/quote]

W takim razie powiedz mi, w jaki sposób podwyższyć mu morale, jak nie przez regularne wystawianie go do pierwszego skłądu? To przecież zależy od tego, dlaczego ma tak niskie morale. Tu trzeba szukać rozwiązania. Jeżeli chce odejsć to go sprzedaj, jeśli chce grać w pierwszym składzie to niech gra, jeżeli nie odpowiada mu atmosfera w drużynie, to podnieś morale innym zawodnikom, a jemu też się poprawi.

Nie można mówić, że jak zawodnik ma słabe morale to trzeba go dawać na łąwę.

szfedo Przodownik pracy

0
05.09.2009 18:54    #14
Wygranymi meczami choćby na ławce panie Magnifico. Zresztą prowadząc średnio-dobry zespół trza mieć szekorą kadrę. Ja tanim Lorientem np mam po 2 zawodników na pozycję i jak ktoś mi pierdzi moralami w dół to włazi ten ze znakomitymi, po jakimś czasie następuje rotacja kondycyjna, formowa lub moralowa i koło się zamyka.

Mateo`o Młody aktywista

0
07.09.2009 13:08    #15
[quote=szfedo] po jakimś czasie następuje rotacja kondycyjna, formowa lub moralowa i koło się zamyka.[/quote]
Czymże jest rotacja formowa i moralowa? Może miałeś na myśli foremki i morele? o_0

Jeśli chodzi o formę zespołu w ciągu sezonu, to uważam, że kluczowymi elementami są:
1) sparingi,
2) konferencje prasowe i rozmowy motywacyjne,
3) rotacja składu - FM nie lubi rutyny,
4) korekty w taktyce i ustawieniu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution