zarzad chciał mnie zwolinic

ufolinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.08.2008, 17:14    Pytanie
zarzd chciał mnie zwolnicchoc miałem przed dwa sezony duzo tytułow co widac w mojm profilu oprucz Seri A chcieli mnie wyrzucic przed koncem ligi ale zdobyłem serie A i zaproponowano mi przeduzenie kontraktu o co chodzi?? czy wygranie ligi tak zarzad zadowoliło??

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.08.2008, 17:15

king_niue Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
17.08.2008 17:43    #30
Ja Wole Atletico Di Madrid to klub ,a nie Firma jak Real ,kto był na Sanitago Bernabeu wie o czym mówie

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
17.08.2008 17:46    #31
Będą nagrody...a właściwie to nagroda.

ufolinho zapraszam do zgłoszenia się po ściągnięcie Wroga Ludu do mnie, kiedy uzna to za właściwe. Standardowo przewiduje się dwa tygodnie.

Do reszty: lepiej nie wdawać się w takie dyskusje, bo nic z tego dobrego nie wynika...najważniejsze to nie dawać się sprowokować. Zamaist pisania tutaj w podobnej sytuacji napiszcie do któregoś z moderatorów PW.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 17.08.2008 o godz. 18:03

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution