Zasada Under-21 Liga Szkocka

pasaran Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2012, 14:13    Pytanie
Proszę o porady/opinie jak zapewnić sobie spełnienie wymogów 3 młodych graczy w wyjściowej 11. W klubie nie mam zawodników na dobrym poziomie. Juniorzy jeszcze go zaniżą.

Na rynku transferowym tylko zawodników poniżej 21 lat kupowac?
Jak "uspokoić" gwiazdę, którą będę trzymał w rezerwie kosztem juniora? (raczej nie jestem fanem rotacji w składzie)
Skupić się na wypożyczaniu młodych zawodników?
Wiadomo, że w obronie juniorom nie zaufam... więc na jakiej pozycji jest najmniejsze ryzyko?

Temat bardziej do zastanowienia, niż realny problem...

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2012 16:05    #1
Grałem kiedyś Hibernianem. Grałem wtedy 4-3-1-2 Więc w każdej formacji grał jeden U-21 obok bardziej doświadczonych kolegów. Z tego co pamiętam, nie miałem dobrego młodego obrońcy, więc sprowadziłem kogoś (nie pamiętam już kogo, to było dawno). Młodego napastnika miałem całkiem całkiem, a pomocnik uszedł w tłoku, choć pomału rozglądałem się za jego zdolniejszym rówieśnikiem. Poza tym miałem bardzo młody skład, więc u mnie z tymi z U-21 było spokojnie, choć wiadomo, że latka lecą do przodu a nie w tył, więc trzeba na bieżąco kontrolować ilość i poziom juniorów, chociaż tych troje, którym masz zamiar dać grać. Najważniejsze to pamiętać, żeby juniorzy nie stanowili większości jednej formacji, bo wtedy - tak jak zauważyłeś - może się to tragicznie skończyć.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.