Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2014 22:48    #11481
FM2010 10.03 Real Madryt . 1-wszy sezon zimowe okienko. Kogo kupić Neymara czy Lukaku ? (Neymar 16-18 mln euro) a (Lukaku chyba12-15)
był - będzie - jest zawsze IKS!

stefan1984 Młody aktywista

0
09.05.2014 09:26    #11482
Zależy jak chcesz grać, i który zawodnik bardziej potrzebny będzie. Neymar wszechstronniejszy, starszy i bez paszportu UE, ale ja bym Lukaku wziął dlatego, że tego typu dobrych napastników nie ma zbyt wielu. Ewentualnie Neymar i Lacina Traore zamiast Lukaku, taki sam typ zawodnika, i tak samo świetny, choć ma chyba z 19 lat, za milion-dwa miliony z CFR Cluj. Albo Neymar i Yaya Sanogo, tez do wyrwania za grosze z Auxerre.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 09.05.2014 o godz. 09:29

Diablo5555 Partyzant

0
09.05.2014 10:04    #11483
[quote="HotShotCharlie"]Witam. Gram w FM 2013 i już w pierwszym sezonie udało mi się wejść do Ekstraklasy z GKS Tychy. Sporo piłkarzy było z wypożyczenia, a cześć odeszło przez co mam dość duże braki kadrowe.
Potrzebuję:
- lewy ofensywny pomocnik (ewentualnie także prawy, bo mój obecny jest kontuzjowany jeszcze przez 2 miesiące)
- środkowy pomocnik (a najlepiej z 2)
- środkowy obrońca
- napastnik na rezerwę

PS. Dysponuję budżetem w wysokości 12tys. na transfery i 6tys. na płace.[/quote]

Szukam do Aston Villi(Początek 1 sezonu) :
-Defensywny pomocnik max 23 lata
-Lewy obrońca max 20 lat
-Skrzydłowy(zmienik) max 20 lat

Mam 11 mln i gram na update 14.3.0

Podaje tutaj dwa przykłady, Panowie weźcie piszcie w jakiej walucie, bo robi różnicę jak gracie w euro, a jak w funtach, czy jeszcze lepiej w PLN(ja tak gram, pewnie mało kto gra ale różnie bywa).

saharicus Partyzant

0
10.05.2014 15:22    #11484
Witam
Szukam prawego skrzydłowego do Wisły Puławy (I sezon II liga gr. wschodnia). Płaca do 27 tys. funtów rocznie. Ważne żeby wybijał się na tle II ligi i z powodzeniem mógł grać w pierwszym składzie.

Pijo Partyzant

0
10.05.2014 16:37    #11485
Witam ;)

FM 14 . najnowszy update z Steam:

Poczatek 2 sezonu Wolfsburgiem i szukam :
-Mlodego Pewnego srodkowego obroncy ktory teraz powoli wejdzie do skladu a za sezon czy 2 bedziesz juz jego podpora.
-Skrzydlowych tez najlepiej mlodych ponizej 25 lat
-i Rezerwowego Napastnika mlodego ktory moze nawet miec 1* umiejetnosci , ale zeby potencal byl wysoki

Na tych zawodników mam 18-22 miliony funtów , Oczywiscie bardziej skupil bym sie na obroncy i skrzydlach , a mniejsza sume przeznaczyl na Napastnika.

Ogólnie nie mam problemów z szukaniem zawodników , wonderkid tez nie jednego znam z moich poprzednich karier , ale chcialem uslyszec wasza opinie moze macie kogos pewnego , kogo zawsze kupujecie w swoich karierach ... Ja np mam tak z Carlosem Fierro , pewniak jednym slowem swietny napastnik wyrazsta w przecigu 2-3 sezonów na gwiazde i nigdy mnie nie zawiód czy to w United , PSV czy Palermo np ...

Z góry dziekuje wszystkim , i oczywiscie najlepszych wyników i malo przegranych :)

mati77729 Partyzant

0
17.05.2014 11:07    #11486
@Pijo
Obrońca - Balanta , koleś wymiata
Skrzydłowy - Vitinho , on jest z CSKA , jeden z najlepszych skrzydłowych . Masz teraz 2 sezon ,wiec możesz mieć go ... za darmo !! :)
Napastnik - Timo Werner ,ale on jest ze Stuttgart'u , wiec ciężko Ci będzie go wyciągnąć z tego klubu, natomiast dobry jest też Carlos Fierro

paulonio Partyzant

0
17.05.2014 13:49    #11487
Środkowego obrońcę to polecam Virgila van Dijk. U mnie w Celticu wymiata zarówno w obronie jak i przy stałych fragmentach.
Żeby podkreślić jego wartość to dodam, że po pierwszym sezonie został podstawowym zawodnikiem reprezentacji Holandii z którą pojechał na MŚ.

Zymon Partyzant

0
17.05.2014 20:36    #11488
FM2010 10.3 Real Madryt (tak wiem idę na łatwiznę ale nie mogę znaleźć klubu który mi odpowiada). Kogo zostawić w Realu waszym zdaniem Benzemę czy Higuaina ?
był - będzie - jest zawsze IKS!

feanorr Partyzant

0
24.05.2014 00:47    #11489
FM 2014 najnowszy update. Bayern, lato 2014.

Witam po dłuższej przerwie. Poszukuję kompetentnego następcę ( PO ) dla Rafinhi. Brazylijczyka chciałem zostawić, ale oferta 20 mln funtów z Monaco dała mi do myślenia. Chłop ma 28 lat, jest okazja by odświeżyć odmlodzic kadrę.

Także prosiłbym o polecenie sensownego, najlepiej w miarę młodego zawodnika na drugiego prawego obrońcę. Może jakiś mlodziak który w przyszłości będzie pierwszym PO?

Myślałem nad Jungiem z Frankfurtu, choć w ocenach tylko dwie gwiazdki, choć potencjał 2,5. To mój jedyny pomysł jak na razie.

Proszę o jakieś propozycje, będę wdzięczny. Budżet tak do 20 mln funtów, co się zarobi na Rafinhi chętnie wydam na porządnego następcę. Chyba, że lepiej go zostawić? Nie ma parcia na transfer. ;)

Pozdrawiam wszystkich i proszę o jakieś rady.

CapsLock Partyzant

0
24.05.2014 08:33    #11490
[quote="feanorr"]FM 2014 najnowszy update. Bayern, lato 2014.

Witam po dłuższej przerwie. Poszukuję kompetentnego następcę ( PO ) dla Rafinhi. Brazylijczyka chciałem zostawić, ale oferta 20 mln funtów z Monaco dała mi do myślenia. Chłop ma 28 lat, jest okazja by odświeżyć odmlodzic kadrę.

Także prosiłbym o polecenie sensownego, najlepiej w miarę młodego zawodnika na drugiego prawego obrońcę. Może jakiś mlodziak który w przyszłości będzie pierwszym PO?

Myślałem nad Jungiem z Frankfurtu, choć w ocenach tylko dwie gwiazdki, choć potencjał 2,5. To mój jedyny pomysł jak na razie.

Proszę o jakieś propozycje, będę wdzięczny. Budżet tak do 20 mln funtów, co się zarobi na Rafinhi chętnie wydam na porządnego następcę. Chyba, że lepiej go zostawić? Nie ma parcia na transfer. ;)

Pozdrawiam wszystkich i proszę o jakieś rady.[/quote]
Ja polecam Martina Montoyę z Barcy - powinieneś go wyciągnąć za max. 15 mln funtów

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution