Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

10kilan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.02.2011 22:13    #3081
[quote=TheWitcher94]szukam dobrego napastnika do Górnika Łęczna i żeby nie był za drogi,
potrzebny jeszcze pomocnik, który potrafiłby dobrze odgrywać z klepki
mile widziany byłby także środkowy obrońca, może być jakiś przeciętniak [/quote]

Marcos Tavares,Ndoussel(jakoś tak się pisze),Careca. Z pomocników Sayud,Daniel Carvalho,Ayissa,Akhrem. Z obrońców Pandovani.Wszyscy wymienieni powinni być do sprowadzenia za cenę poniżej 1mln euro , no ale oczywiście nie można wykluczyć że ktoś już ich kupił i cena podskoczyła. Ps. do polskiej ligi chętnie przechodzą Belgowie(nie wiem czemu xd) więc tam szukaj młodych,może kogoś znajdziesz na dane pozycje ;>

konon94 Partyzant

0
07.02.2011 23:29    #3082
[quote=MUFCFAN]Dzięki jescze raz :) budżet po podwyższeniu 8k ale jescze zarobie do letniego okna i bedzie okolo 15 wiec postaram się o hamsika ;)[/quote]

Weź lepiej sobie Sancheza z Udinese!!!!!
Drybling zajebisty, strzela dużo i to głównie pięknych bramek. Idealny do gry przed środkowymi pomocnikami i za napastnikami!!!! Grałem Udine i gorąco polecam

Demonir Partyzant

0
07.02.2011 23:31    #3083
Szukam jakiś graczy którzy sprawdzą się w reprezentacji polski
FM 2011 11.2.1
sezon 1 (końcowka 2010 r)

i jacy sa pilkarze ktorych moge sprobowac znaturalizowac

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.02.2011 23:39    #3084
Jodłowiec, Kupich, Lebedyński czy chociażby Grosicki?
#TeamTyniec

konon94 Partyzant

0
07.02.2011 23:48    #3085
Iwański, Petasz, Borysiuk, Peszko, Kucharczyk, Rybus, Krychowiak, Robak, Perquis(?), może Aquafresca???

yankes750 Partyzant

0
08.02.2011 00:08    #3086
Przetestowałem kilku piłkarzy, ktorych poleciliscie. Oto efekty:
Kupisz - dobry mecz, jestem zadowolony
Lebedynski- niby zaliczyl asyste ale ma bardzo slaba sile strzalu. troche zawiodl
Grosicki- slabiutko, o wiele gorzej do Kupisza
Borysiuk- narazie ma kontuzję ale mysle ze da rade
Peszko - nic specjalnego, już Kupisz zagrał lepiej
Kucharczyk - jest ok, strzelil gola w 2 meczu, teraz niestety ma kontuzje
Krychowiak - tak srednio, Janusz Gol zagral lepiej
Robak- słabiutko, rezygnuje z dalszych powolywan
Perquis- mam go od poczatku w skladzie
Jodłowiec-kontuzje ma na razie
Petasz - on jeszcze nie dostal szansy ale sproboje w nastepnym meczu

A to ci, których ja testowałem
-Hubert Wołąkiewicz tak srednio, glik o wiele lepiej sie spisuje
-Mateusz Siebert, dobry wystep
-Manuel Arboleda - jak najbardziej podstawowy obronca ale po euro zakonczy kariere bo nie jest mlody
-Grzelczak, tez nic specjalnego ale lepiej od Robaka i Lebedynskiego
-Ślusarski - dobry wystep, strzelil gola w debiucie.
-Hołota-nic specjalnego
-Salamon-j.w
-Budzinski- moze byc w ostatecznosci

Planuję jeszcze przetestować:
D.Gołębiewski
Janoszka
Sotirovic
Ktory z tych pilkarzy najlepiej by sie sprawdzil

Prosiłbym o jeszcze jakieś porady odnośnie N, ŚPO, ŚO, PO i trenera do reprezentacji.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.02.2011 o godz. 12:21

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.02.2011 16:25    #3087
Może spróbuj przywrócić do kadry Wasilewskiego na prawą obronę? Jeśli już nie ma kontuzji to może być przydatny. Środek obrony? Celeban z Śląska który może grać też na prawej stronie obrony. Na środku pomocy moim zdaniem warto byłoby przetestować Kazmierczaka lub Łukasza Trałke czy Piątka (obaj Polonia Wwa). Ogólnie jeszcze mogę Ci polecić Waldemara Sobotę, a na środku ataku mógłbyś wypróbować Łukasza Gikiewicza lub Dawida Nowaka.
#TeamTyniec

Wichura Partyzant

0
08.02.2011 17:06    #3088
Witam przepraszam za offtop ale potrzebuje pomocy jak przekwalikowac zawodnika na inna pozycje np.jestem szkoleniowcem Legii i Rybusa widze na srodku pomocy ale nie wiem jak go przekwalikowac wczesniej probowalem go ustawic jako Ofensywny srodkowy pomocnik kilka meczy mial dobrych i ocene na Kompetetny ale gdy ja go nie widzialem na tej pozycji tylko na Srodkowym pomocniku i ustawilem dla porownania go znow na OPŚ to ocena byla juz na Niezdarny błagam pomozcie co mam zrobic by Rybus gral dobrze na ŚP bo jestem wielkim zwolennikiem trojki Rybus Żyro Borysiuk i chce by grali w jednej 11 a na PP mam juz talent z BATE Nekhaliczyka(czy jak to sie pisze) i moja wymarzona linia pomocy wyglada tak:Nekhaliczyk(PP),Rybus(ŚP)Borysiuk(ŚP),Żyro(LP).Pomocy.Z góry dzieki.BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

BKS_Skrzat Młody aktywista

0
08.02.2011 18:44    #3089
W profilu zawodnika zakładka trening--> nowa pozycja.

Kacper125 Partyzant

0
09.02.2011 15:08    #3090
Szukam zawodników do Wolves. Fm 2011 1 sezon okno zimowe. Najlepiej jakiś skrzydłowych i środkowego obrońce, może tez być prawy obrońca.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.