Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Placente Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.11.2011 14:51    #5541
[quote4=hapek]
[quote3=Placente][quote2=hapek][quote=Placente]Szukam środkowego obrońcę który z miejsca zastąpi Mathijsen`a, ma być typowym, tradycyjnym obrońcą, najlepiej Hiszpan. Również szukam środkowego pomocnika, grającego ` do przodu `, który poradziłby sobie jako wysunięty lub cofnięty rozgrywający, ktoś a'la Guarin. Guarin odpada. Najlepiej Hiszpan;) Malaga, początek trzeciego sezonu, obaj do 15 mln Ł. [/quote]

obrona to albiol a na pomoc to mozdzenia bym polecal chlopak dobrze sie rozwija[/quote2]

Mam aspiracje grać o mistrza, Możdżeń to mi może Atletico Malagueno wzmocnić. Proszę o poważne odpowiedzi ;)[/quote3]

to co z tego?chlopak ci sie rozwinie to zobaczysz u mnie w Lechu ładuje bramki z 30 metrow i sie szybko rozwija

[/quote4]

Jakbym chciał młodego, utalentowanego zawodnika to może bym sie zastanowił. Ale ja chciałem zawodnika który pomoże mi walczyć o mistrzostwo, do tego Hiszpana. Do tego w Lechu, to może gra dobrze. W Maladze, może sobie nie poradzić.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.11.2011 o godz. 14:52

hapek Partyzant

0
08.11.2011 15:00    #5542
[quote5=Placente][quote4=hapek]
[quote3=Placente][quote2=hapek][quote=Placente]Szukam środkowego obrońcę który z miejsca zastąpi Mathijsen`a, ma być typowym, tradycyjnym obrońcą, najlepiej Hiszpan. Również szukam środkowego pomocnika, grającego ` do przodu `, który poradziłby sobie jako wysunięty lub cofnięty rozgrywający, ktoś a'la Guarin. Guarin odpada. Najlepiej Hiszpan;) Malaga, początek trzeciego sezonu, obaj do 15 mln Ł. [/quote]

obrona to albiol a na pomoc to mozdzenia bym polecal chlopak dobrze sie rozwija[/quote2]

Mam aspiracje grać o mistrza, Możdżeń to mi może Atletico Malagueno wzmocnić. Proszę o poważne odpowiedzi ;)[/quote3]

to co z tego?chlopak ci sie rozwinie to zobaczysz u mnie w Lechu ładuje bramki z 30 metrow i sie szybko rozwija

[/quote4]

Jakbym chciał młodego, utalentowanego zawodnika to może bym sie zastanowił. Ale ja chciałem zawodnika który pomoże mi walczyć o mistrzostwo, do tego Hiszpana. Do tego w Lechu, to może gra dobrze. W Maladze, może sobie nie poradzić.[/quote5]
w LIDZE MISTRZOW sobie niesamowicie radził

hapek Partyzant

0
08.11.2011 15:02    #5543
inaczej bym go nie polecał

Placente Partyzant

0
08.11.2011 15:06    #5544
Edytuj posty, nie pisz nowych. Jak dla mnie Możdżeń do mojego klubu jest za słaby, koniec.

Szukam skrzydłowego który zastąpi Joaquina a zarazem powalczy z Cazorlą o pierwszy skład. Mam połowę sezonu 13/14. Zamierzam dokonać transferu na początku następnego sezonu. Przypuszczam, że będę mógł wydać na niego ok. 15 mln Ł. Proszę o propozycje, interesują mnie głównie Hiszpanie, ale ewentualnie może być ktoś spoza Hiszpanii.

Lukkas10 Partyzant

0
08.11.2011 15:07    #5545
Zawodnik, który mam nadzieję godnie zastąpi Stilicia to Nebojsa Marinkovic.
hapek, Możdżeń u mnie gra (coraz lepiej sobie radzi, swego czasu nawet wygryzł ze składu Murawskiego :P i ucze go grać na ŚPO), natomiast Drygas w ostatnim meczu sezonu (taki bonus na wakacje XD) nabawił się kontuzji... 9 mies. w plecy... :/

I teraz oprócz ŚP, którego potrzebuję natychmiast, zaczynam się rozglądać za następcą Rudneva, bo coraz więcej klubów (notabene bardzo dobrych klubów) go chce i coś czuję, że trudno będzie go powstrzymać od "ucieczki" z mojego klubu ;P
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

hapek Partyzant

0
08.11.2011 15:44    #5546
ja tam nigdy nie sprzedaje zawodnikow i trzymam ich do konca kontraktu i potem cos wygrywam to chca zostac :D

wierzbba Partyzant

0
08.11.2011 16:56    #5547
Placente polecam Shaqiriego, El Shaarawiego lub Lamele. Chyba, że szukasz kogoś juz mega rozwiniętego i masz potężny hajs do przeznaczenia na takiego ananaska.

xxxDymaxxx Partyzant

0
08.11.2011 17:14    #5548
ofensywny pomocnik do york(5 liga angielska) za friko i najlepiej b.niskie oczekiwania co do kontraktu
ogólnie to napiszcie kogo polecacie na różne pozycje, gdyż gra w tej klasie to dla mnie czarna magia (zawsze grałem najniżej 2ligą)

wierzbba Partyzant

0
08.11.2011 17:19    #5549
Teraz ja mam troszkę oryginalniejsze zgłoszenie. Mianowicie potrzebuje napastnika, który bardzo dobrze spisywałby się w roli fałszywego napastnika tudzież schodzącego, tak by nie byłoby dla niego problemu by zmieniał się z pozycjami z tym pseudo killerem. Prostym przykładem takiego duetu jest Messi i Villa, jednak na takie gwiazdy mnie zwyczajnie nie stać, ponieważ moją Borussią będe mial do zaoferowania okolo 15-20 mln euro. Czekam na propozycję, pozdrawiam.

Placente Partyzant

0
08.11.2011 17:21    #5550
[quote=wierzbba]Teraz ja mam troszkę oryginalniejsze zgłoszenie. Mianowicie potrzebuje napastnika, który bardzo dobrze spisywałby się w roli fałszywego napastnika tudzież schodzącego, tak by nie byłoby dla niego problemu by zmieniał się z pozycjami z tym pseudo killerem. Prostym przykładem takiego duetu jest Messi i Villa, jednak na takie gwiazdy mnie zwyczajnie nie stać, ponieważ moją Borussią będe mial do zaoferowania okolo 15-20 mln euro. Czekam na propozycję, pozdrawiam.[/quote]

Kagawa? ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution