[quote3=Jashita][quote2=Mar1992][quote=Jashita]Hehe no tak najlepiej
Ale ja chce jednego ale nie wiem którego [/quote]
Branescu się świetnie rozwija, ale pamiętaj, że atrybuty nie grają. Czasem zawodnik pozornie lepszy, może grać słabiej, niż ten słabszy. Spróbuj obu i sam ich oceń. Może wypożycz na sezon i dawaj pograć obu. Jeśli któryś się sprawdzi, to transfer definitywny i po kłopocie.[/quote2]
A warto opierać się na opiniach obserwatorów w grze?
Wg. nich pewniejszy jest Stegen - tak jak pisał Jacko.
Szczególnie że w raporcie za każdym razem jet napisane że Stegen nie ma wahań formy podczas sezonu a Branescu ma spore.
A skoro frekwencja spora tutaj jest to podpowiedzcie coś na temat lewego obrońcy i skrzydłowego [/quote3]
Skoro twierdzą, że nie ma wahań formy, to go kup.
Ale ja chce jednego ale nie wiem którego [/quote]
Branescu się świetnie rozwija, ale pamiętaj, że atrybuty nie grają. Czasem zawodnik pozornie lepszy, może grać słabiej, niż ten słabszy. Spróbuj obu i sam ich oceń. Może wypożycz na sezon i dawaj pograć obu. Jeśli któryś się sprawdzi, to transfer definitywny i po kłopocie.[/quote2]
A warto opierać się na opiniach obserwatorów w grze?
Wg. nich pewniejszy jest Stegen - tak jak pisał Jacko.
Szczególnie że w raporcie za każdym razem jet napisane że Stegen nie ma wahań formy podczas sezonu a Branescu ma spore.
A skoro frekwencja spora tutaj jest to podpowiedzcie coś na temat lewego obrońcy i skrzydłowego [/quote3]
Skoro twierdzą, że nie ma wahań formy, to go kup.
Najnowsze posty