Zawodnicy +30

Actimel Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.07.2008, 14:48    Pytanie
Czesc Wam,
Takie mam pytanie..Czy oplaca sie miec w swojej druzynie zawodnikow ktorzy maja wiecej niz 30 lat? Np. taki Del Piero czy warto go do siebie kupowac? Czy ustapic miejsca mlodszym gracza z przyszloscia? Albo taki Sylvinho w Barcelonie, 33 lat sprzedac czy zostawic? I od jakiego wieku atrybuty zaczynaja spadac?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.07.2008 15:49    #30
Ja tam wolę wynic zawsze cala druzyne u mnie to max srednia wieku to 25/24 lata ale jak sie zgraja to 2/3 sezon jest nasz nie wazne kim nie wazne jaka liga same triumfy!!!MANU rządzi!
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

jaramaniak Przodownik pracy

0
29.07.2008 19:12    #31
ja graczy powyżej 32 roku życia nie miewam w składzie. Nie wiem czemu... bramkarze w wieku 31-35 lat mają podobno najlepsze momenty w karierze a ja kupuje ludzi do 25 lat. Tak mi się lepiej gra i wychodzę na tym dobrze. Chyba że gram słabym teamem takim jak wisła ;)
De profundis clamavi ad te, Domine

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.07.2008 19:18    #32
[quote=jaramaniak]ja graczy powyżej 32 roku życia nie miewam w składzie. Nie wiem czemu... bramkarze w wieku 31-35 lat mają podobno najlepsze momenty w karierze a ja kupuje ludzi do 25 lat. Tak mi się lepiej gra i wychodzę na tym dobrze. Chyba że gram słabym teamem takim jak wisła ;)[/quote]
W Górniku Łęczna pamietam ze od 2 sezonu(na 5 rozegranych) nie kupłem nikogo >25 lat
choc w składzie kliku miałem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.