Zawodnik bez wartość, bug czy mój błąd

chmieluk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2009, 15:46    Pytanie
Witam zakupiłem jakiś czas temu dwóch zawodników z Atletico Madryt Keko i Koke. Kupiłem ich za 1tys każdego, i teraz problem jednemu z nich normalnie rośnie, wartość a drugi ma ciągle wartość nie określoną, dodam że obaj skończyli już 18 lat i mają kontrakty zawodowe. Miał ktoś podobny problem?

chmieluk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2009 19:19    #10
[quote=gilbert_busko]Na chwilę odświeżę temat, bo to chyba jednak bug.

Zawodnik, który gra u mnie non-stop w pierwszym składzie, będąc najlepszym piłkarzem, po około 20 spotkaniach jest wart 0zł (co prawda jest to Liga Okręgowa, ale chociaż ten 1000zł powinien być wart).
Ale jest też druga strona medalu: można za 0zł sprowadzać sobie bardzo dobrych juniorów z innych klubów. Wystarczyć złożyć propozycję jego klubowi zamiast bezpośrednio zawodnikowi proponować kontrakt :).
[/quote]
[quote=gilbert_busko]Na chwilę odświeżę temat, bo to chyba jednak bug.

Zawodnik, który gra u mnie non-stop w pierwszym składzie, będąc najlepszym piłkarzem, po około 20 spotkaniach jest wart 0zł (co prawda jest to Liga Okręgowa, ale chociaż ten 1000zł powinien być wart).
Ale jest też druga strona medalu: można za 0zł sprowadzać sobie bardzo dobrych juniorów z innych klubów. Wystarczyć złożyć propozycję jego klubowi zamiast bezpośrednio zawodnikowi proponować kontrakt :).
[/quote]To jest raczej bug ale taki, który przechodzi u nie w końcu po około roku cena zawodnika zaczęła normalnie rosnąć.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.