zdjecie i opcje prowadzenia druzyny

majorzabrze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2008, 22:01    Pytanie
1) W "FM 08" bez problemów wrzuciłem swoje zdjęcie jako menadżera a w "FM 09" nie umie ? może mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić ?
2) I znów w "FM 08" było coś takiego jak opcje menadżera czy coś podobnego , w każdym razie można było ustawić kto prowadzi 2-drużyne, kto odpowiada za pospisywanie kontraktów itp. a teraz w "FM 09" nie mogę tego znaleźć ? pomocy ?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
16.12.2008 22:27    #10
Może źle powiem, ale w poprzednich wersjach FMa można było wrzucić swoje zdjęcie do gry metodą klasycznego facepacka i nie sądzę, by się to zmieniło.

R@ZoR Partyzant

0
16.12.2008 22:52    #11
Nic się Seju nie zmieniło. Wystarczy włączyć w opcjach pokazywanie ID-ów i zobaczyć swój ID. Potem wrzucić go do configa i gra muzyka. :)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.12.2008 22:59    #12
Faktycznie, przed chwilą spróbowałem i da się. Wziąć dowolnego configa z facepacka, nazwać obrazek swoim ID, potem odpowiednio ustawić w configu i wsio. Działa bardzo ładnie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.