Zgłaszanie zawodników w lidze hiszpańskiej

rokfor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2008, 08:47    Pytanie
Czy w tej lidze mozna zglosic tylko 25grajkow...?? Z tego co pamietam to w poprzednich wersjac mozna bylo wstawic do 1. skladu grczy z rezerw i U19... Teraz sie tak niestety nie da zrobic...:| A w rzeczywistosci jest tak z da sie chyba max 5 powolac do pierwszej jedenastki...
Czy to jest jakis BUG, czy to minie po 1. sezonie tak jak w lidze polskiej, a moze znacie jakis inny sposob na zgloszenie wiekszej liczby zawodnikow... ;)

Z gory wielkie dzieki za odpowiedzi;)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.01.2008 20:50    #10
ja kiedys odpowiadalem na to pytanie....jarek19883 to nie chodzi o to ze nie moze wystawic kogos bo wystapil wczesniej w rezerwach...chociaz tak jest w rzeczywistosci...i nie jest to zaden BUG....na to pytanie odpowiedzial wczesniej THE GUNNERS....chociaz nie wiem czy dokladnie bo napisal ze problem znika po jednym sezonie a chyba tak nie jest.....

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.01.2008 20:57    #11
nieprawda rakowiec w pierwszym skladzie moga grac wszyscy zawodnicy zgloszeni czyli 75:)a nie po 3!po 3 obcokrajowców moze byc w kazdej 25

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
04.01.2008 21:28    #12
Możesz zgłosić więcej ale będą mieli automatyczne numery

0
04.01.2008 21:29    #13
przeczytaj sobie pytanie rokfora.....pyta dlaczego tak sie dzieje ze nawet jak bedzie chcial wstawic do skladu pierwszej druzyny kogos z rezerw badz z U19 to pisze mu komunikat ze nie jest zgloszony do rozgrywek(tu uprzedzam fakty choc wiem ze o to mu chodzi..)i nie moze go wystawic do skladu 1 druzyny....i o to chodzilo a tobie odpowiedzialem bo napsiales ze wczesniej wystapil w jakiejs druzynie np.2 druzyna i nie moze wystapic teraz w 1 druzynie....a mu chodzilo przeciez o zgloszenie do rozgrywek....i nie wiem dlaczego w swoim ostatnim poscie piszesz ze pisze nieprawde....dobrze napisalem ty tez tylko i ja o tym wiem....ale nie wiem czy dobrze przeczytales co pisalem bo napislaem ze to BLAD GRY ze tak nie mozna....duzo napisalem ale chyba teraz rozumiesz....mysle ze mozna zamknac temat

Bartez Przodownik pracy

0
04.01.2008 21:44    #14
rokfor - od jak dawna grasz w FM/CM?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
04.01.2008 23:13    #15
Bartez_81 daje link do zasad ligi.

Nie rozumiem o jakich 6 pokemonów się rozchodzi. Zasady rejestracji są takie, że zgłaszamy 25 grajków i oni są dopuszczeni do gry. Zasady meczu mówią o 6 zawodnikach zgłoszonych do gry w innym zespole. Nie wiem właśnie czy chodzi o zgłoszonych w rezerwach lub juniorach czy w innym klubie - może piłkarze którzy przeszli do nas na zasadzie wypożyczenia? Tego właśnie za bardzo nie rozumiem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bartez Przodownik pracy

0
04.01.2008 23:26    #16
"....w innym zespole" czyli jak by wychodziło z tego że będących na wypożyczeniu lub grających w drużynie B. Przynajmniej ja to tak rozumiem.

0
04.01.2008 23:59    #17
nie to chodzi o to ze 25 zawodnikow zglaszasz do pierwszej druzyny 25 do drugiej i 25 do juniorow....6 zawodnikow z drugiej lub juniorow(razem musi byc 6)moze byc zgloszonych do meczowej 18 twojego zespolu jezeli nie zagrali wczesniej w ten sam weekend spotkania w innej druzynie.....ale tu rozchodzi sie przedewszystkim o BUG jaki zafundowali nam programisci....bo w lidze hiszpanskiej jest tak iz jest miejsc w 1 druzynie jest 25 a czasami kluby maja szersze kadry i wtedy zglaszaja zawodnikow do drugiej druzyny....i wtedy wchodzi ten przepis ze 6 zawodnikow z innego zespolu mzoe byc w meczowej 18 pierwszego....ale gdy zawodnik zagra wiecej niz 10 meczow w swojej druzynie to nie mzoe wystapic w innej.......troche to zagmatwane ale lepiej tego nie wytlumacze

0
05.01.2008 00:02    #18
a blad polega na tym iz mozna zglaszac zawodnikow TYLKO do 1 druzyny....a do 2 i juniorow nie....ja to rozwiazalem ten problem tak ze ustawilem sparingi dla tych druzyn zeby chociaz ci co sa mlodzi grali jakies mecze....bo jezeli sie tego nie zrobi to pilkarze niby w statystykach maja rozegrane mecze ale wolniej ida im atrybuty....tak jakby wogole nie grali...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
05.01.2008 00:04    #19
rakowiec89
Przepraszam Cię ale w Twoim przypadku nie rozumiem budowy zdania.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.