Zgłoszenie graczy do rozgrywek

hazi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2007, 23:30    Pytanie
Mam problem. Zacząłem grę Lechem jednak żadnego z zakupionych piłkarzy nie mogę zgłosić do rozgrywek Orange Ekstraklasy. Mogę grać tylko tymi piłkarzami, którzy w klubie już byli, a mam już sierpień i pierwsze dwie kolejki za sobą niestety bez moich nowych graczy. Jak mogę ich zgłosić? Pomóżcie!!!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.11.2007 23:33    #1
Zapewne dlatego, że już wykorzystałeś wolne miejsce. Na tym screenie widać, że maksymalnie zgłosić można 25 ludzi, a Ty już wszystko zapchałeś. Musisz usunąć jednego i wstawić drugiego :D.

hazi Partyzant

0
16.11.2007 23:46    #2
Wiem ale jak to zrobić. W poprzednich managerach po dokonaniu transferu miałem opcje przypisz numer a w 2008 nie ma takiej opcji

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
16.11.2007 23:58    #3
wciskasz change, tj. to okienko ktore znajduje sie w prawym dolnym rogu i przypisujesz numory tym, ktorych uwazasz za najwazniejszych w swym skladzie

Użytkownik uznał post za pomocny

hoody Przodownik pracy

0
16.11.2007 23:59    #4
Wciśnij Change i tam zmień!

Użytkownik uznał post za pomocny

Deduś Partyzant

0
17.11.2007 10:19    #5
A ja mam pytanie. Czy to okienko gdzie zgłaszasz graczy do rozgrywek można włączyć w każdym dowolnym momencie czy tylko jak przychodzi dzień zgłaszania piłkarzy? bo np. na powyższym obrazku jest data 3.08 a mi sie wydaje ze w lidze polskiej taki dzień nie jest momentem zgloszenia do orange ekstraklasy gdyż ona zaczyna sie wcześniej. Jak to włączyć? prosze o odpowiedz:P

toszman Młody aktywista

0
17.11.2007 11:07    #6
@Dedus
Zgłosić piłkarza można tylko w okresie transferowym, a zgłaszać można bodajże do ostatniego dnia sierpnia, gdyż wtedy kończy sie oknienko ;P
@hazi
Tak jak kuba z hoodym napisali ;P wystarczy ze dasz change i przypiszesz im numer i po sprawie ;]

Deduś Partyzant

0
17.11.2007 12:22    #7
toszman ja Cię rozumiem ale chodziło mi o troszke coś innego.mianowicie wiem ze można zgłaszać tylko w okresie transferowym to zresztą logiczne ale pytałem czy można zgłaszać grajka każdego dnia kiedy się chce czy jest taka opcja ze daje:"przypisz numer" czy coś takiego np.5 sierpnia a 6 moge zrobić to samo i zmienić mu numer? bo w poprzednich wersjach było tak ze numery można było zmieniać tylko kiedy dostałem wiadomość o rejestracji drużyny albo gdy kupiłem nowego gracza...proszę o wyjaśnienie...

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2007 13:23    #8
Moiżesz zgłaszać/zmieniać numery zawodników każdego dnia w nocy o północy, pod warunkiem, że jest to okres transferowy

Deduś Partyzant

0
17.11.2007 14:47    #9
OK. wielkie dzięki handballer o to mi właśnie chodziło:P sory ze tak pytam ale czekam na łatke do Fm i nie próbowałem jeszcze rejestrować zawodnikow.A ta opcja to gdzieś na widoku jest może?;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.