Zła atmosfera w zespole

Henry14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2009, 22:35    Pytanie
Mam taki problem bo non stop zarząd zarzuca mi , że w zespole panuje fatalna atmosfera jak ją poprawić i co może być jej skutkiem??

hidalgo4 Młody aktywista

0
09.06.2009 14:41    #10
w FM osobiscie dla mnie widze wystepujce zmeczenie zawodnika, jest kilka typow zawodnikow: grajacy dobrze jak graja, grajacy genialnie ale krotko, i grajacy przecietnie niezalzenie... nie ma nic wspolnego z niczym tak jest.... wczesniej myslalem ze to zalezy od PA, CA od sympatii treningu... nie zalezy niestety. Mam Bojana i gracz jak w tej sesji falowo gra potrawi strzelac po 2-3 bramy co mecz przez 7-10, a poznej nic. mam tez Saiveta i gra rowno nie strzela co mecz ale asystuje ale rowniotko... no i AGuero - GENIUSZ TEJ gry, jak do tej pory to moj naj z naj..

podobnie pomoc Arfa falowo, a mam ruska i ciganie jak burza zawsze a ARFA przy swych stat powinien wymiatac...

wiec wazne jest aby utzrymac swiezosc w klubie, przed waznymi meczami daj odpaczac najlepszym 1-2 dni bez treningu... badz jak masz slabsze druzyny puszczaj slabych tych dawaj w kocowkach... u mnie dziala

szfedo Przodownik pracy

0
09.06.2009 15:48    #11
[quote=hidalgo4]w FM osobiscie dla mnie widze wystepujce zmeczenie zawodnika, jest kilka typow zawodnikow: grajacy dobrze jak graja, grajacy genialnie ale krotko, i grajacy przecietnie niezalzenie... nie ma nic wspolnego z niczym tak jest.... wczesniej myslalem ze to zalezy od PA, CA od sympatii treningu... nie zalezy niestety. Mam Bojana i gracz jak w tej sesji falowo gra potrawi strzelac po 2-3 bramy co mecz przez 7-10, a poznej nic. mam tez Saiveta i gra rowno nie strzela co mecz ale asystuje ale rowniotko... no i AGuero - GENIUSZ TEJ gry, jak do tej pory to moj naj z naj..

podobnie pomoc Arfa falowo, a mam ruska i ciganie jak burza zawsze a ARFA przy swych stat powinien wymiatac...

wiec wazne jest aby utzrymac swiezosc w klubie, przed waznymi meczami daj odpaczac najlepszym 1-2 dni bez treningu... badz jak masz slabsze druzyny puszczaj slabych tych dawaj w kocowkach... u mnie dziala[/quote]

No rotacja to podstawa. Tylko czy zmęczenie wpływa aż tak na atmosferę w zespole?
A co do tych typów zawodników to się nie zgadzam. Keirrison, ładował bramę za bramą, aż nie zerwał se więzadeł i rok przerwy po powrocie niestety to już nie to samo i często łapie noty 5.9, Milevskiy to maszyna do ładowania bram. Co mecz prawie. Welliton jak ma formę to umie poaststować postrzelać. Więc to różnie. Jak trafisz na formę kolesia to nie można go zatrzymać. Tak jak np grałem w PUEFA z Atl. Madryt. Na Vicente Calderon dostałem 3:2 z czym 2 bramy Aguero i 1 Forlan, u siebie natomiast zmiażdzyłem 4:0 Aguero i Forlan nota odpowiednio 5.9 i 6.3. Czyli nie trafili na formę która chyba jest wydawana losowo.

Henry14 Partyzant

0
09.06.2009 22:22    #12
Udało mi się troche polepszyc atmosfere z 9% na chyba 30-40 % dając wyższe kontrakty i zwalnajac niezadowoloncyh zawodnikow czy nawet sprzedałem gwiazde za duże pieniądze i o połowe taniej mam nowy lepiej zapowiadającego sie zawodnika i przede wszystkim zadowolonego ;p

Henry14 Partyzant

0
09.06.2009 22:46    #13
już mam 63% i eni widze za bardzo wiecej niezadowolonych zawodników i nie wiem jak dalej polepszyć :/

slavo Partyzant

0
10.06.2009 10:47    #14
teraz tylko wygrywaj!:)

Wajcha17 Partyzant

0
10.06.2009 14:05    #15
mam ten sam problem, w mojej drużynie posprzeczał się bramkarz z obrońcą i atmosfera w drużynie jest na poziomie 8% czy jak sprzedam obrońce lub bramkarza to będzie lepsza atmosfera w zespole ???

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
10.06.2009 14:11    #16
Tak.

Wajcha17 Partyzant

0
14.06.2009 22:38    #17
Jeszcze nie sprzedałem nikogo ale już kupiłem Stachowiaka na bramkarza.
A czy atmosfera zespołu U-21 ma wpływ na atmosferze w zespole głównym ???

menu Partyzant

0
14.06.2009 22:45    #18
zla atmosfera w zespole powduje przede wszystkim to ze np gracze chca odejsc a ty nie wyrazasz zgody moze chodzic o wynki o to ze pilkarze sie nie lubia lub jestes dla nich za ostry

Henry14 Partyzant

0
14.06.2009 23:19    #19
[quote=Wajcha17]Jeszcze nie sprzedałem nikogo ale już kupiłem Stachowiaka na bramkarza.
A czy atmosfera zespołu U-21 ma wpływ na atmosferze w zespole głównym ???[/quote]
Tak kiedy zwalmiałem piłkarzy rezerw niezadowolonych zawsze urwałem małe co nieco z %

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.