Zmiana loginu/nicka

tosslaw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.06.2009, 14:11    Pytanie
Zgodnie z tematem wysuwam pytanie odnośnie możliwości zmiany nicka/loginu na CMR: czy takowa zmiana jest możliwa? Nigdzie nie znalazłem takiej opcji... a wyszukiwarka zapodała wynik zerowy/ negatywny a jeśli już coś wypadło to była to jakaś bezsensowna wypowiedź "kolegi" ricardo leite, która nic nie wniosła do odpowiedzi na moje pytanie... Dobra starczy historii nr 2. Wróćmy do tematu. Prośbę o zmianę nicka motywuję dosyć banalnie wręcz przyziemnie. Chodzi o dwie litery "SS" w nicku "toSSlaw" chce ich zmiany na "ss" małymi literami... J.w - banalnie, przyziemnie - ale przyzwyczaiłem się do loginu "tosslaw" i jakież było moje zdziwienie kiedy próbując zalogować się na CMR, za nic nie pamiętałem loginu... nawet porzuciłem chęć zalogowania się... dopiero jakiś czas potem... nieznany przebłysk naprowadził mnie na "double-big-s"... i udało się "lognąć"... Koniec historii nr 1. Tak więc zmiana loginu niezwykle poprawiłaby mi komfort logowania się... Prośba banalna/śmieszna (jak kto woli) jeśli wykonalna to proszę o zmianę i z góry dzięki... jeśli nie to chyba istnieje opcja usunięcia mojego konta... a ja już we własnym zakresie zarejestruję się odnowa... Ufff ale zamieszałem... czekam na jakiekolwiek (nie ukrywam że na pozytywne-nie nalegam) rozpatrzenie mojej prośby... pzdr

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.06.2009, 14:13

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.06.2009 18:41    #1
Odezwij się poprzez donos do De Rapha. Pozdrawiam.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution