Zmiany

M4TY5 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.10.2011, 20:13    Pytanie
Witam mam problem, na razie w Demie bo czekam do 10 :) ale szkoda mi grać od nowa a spotkała mnie całkiem zaskakująca przypadłość. Mianowicie, grając już chyba 6 sparing (w każdym meczu po połowie wymieniam sobie wszystkich zawodników) nagle w 48 min kontuzja jednego z graczy i nie da się kontynuować gry. Asystent wymusza na mnie zmianę, choć już takowej nie mogę zrobić bo już wszyscy zeszli a powrotnej zmiany się nie da zrobić. Przez co nei da się kontynuować gry. Jak to zrobić aby grać dalej ??
Czy spotkaliście się w pełnej wersji z takim bugiem ??
Z tego co pamiętam to w fm 2011 grało się dalej tylko że w 10, a tutaj ciekaw jestem jak liga przyjdzie i zrobię 3 zmiany a potem kontuzja to co ??

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.10.2011 21:01    #1
A może masz jeszcze bramkarza, który mógłby wejść za zawodnika z pola? Jeśli tak, to zmień go i ustaw w dolnym rogu jako libero, tak żeby nie przeszkadzał.
Darkness... for me is where I shine

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
26.10.2011 21:06    #2
Jak ja bym wprowadzał bramkarza w pole to jednak sugerowałbym przesunąć go na atak, a nie na obronę. W ataku można sobie pozwolić na błędy, na obronie nie za bardzo.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.10.2011 21:46    #3
Ale pomyśli ile sytuacji zmarnuje w ataku... A mi nie chodzi o to, zeby zamieniać go z obrońcą, tylko żeby dołączył do nominalnej obrony jako libero i nie przeszkadzał im np. głupimi stratami. Poza tym jest sporo bramkarzy, którzy całkiem nieźle sobie radzą jako libero, np. Hart.
Darkness... for me is where I shine

Bolson Minister ds. Nagłych

0
26.10.2011 22:43    #4
Ja tak miałem, wystawiłem Hahnemanna na lewe skrzydło w sparingu. Beka niezła, zagrał 15 minut i o mało co nie miał asysty. :D
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Kleyo Ekspert

0
26.10.2011 22:53    #5
Ja Casillasa regularnie w sparingach wystawiam na ataku, co najmniej raz w roku zagra z 20 minut na ataku i czasem nawet strzeli. Na obronę bym się bał bramkarza dawać, ale to może tak już mam, bo zawsze gdy gdzieś gram w piłkę to najsłabszych wysyłam na atak, żeby z tyłu nie przeszkadzali :D
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.