Znikający napęd po włożeniu płyty

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2011, 23:55    Pytanie
Witam was wszystkich. Mam dziwny problem. Miałem dawniej problemy z napędem DVD, gdyż często mi znikał. Po formacie wszystko wróciło do normy, fajnie i elegancko działało, jednak ostatnio problem wrócił. Nie pisałbym tego gdyby sprawa nie dotyczyła płyty FMa. Inne moje płyty DVD działają bez zarzutów, ale CD szwankują i gdy wrzucam FMa ( nośnik DVD) do napędu ten znika, choć na początku widać, że wczytuje. Już sam nie wiem co robić, jutro idę zanieść komputer do naprawy.

Ps. Ten screen był robiony jakieś dwa dni temu, gdy podczas gry nagle usunął mi się DVD Rom normalnie, (nie)legalnie podczas gry. macie jakieś porady ?

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.01.2011 12:56    #1
Jeżeli szwankuje Ci normalna płytka, to możesz przecież zrobić sobie obraz (oczywiście, jeżeli posiadasz oryginalną płytę) i odpalać z obrazu :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.