Związki nie chcą zwolnić trenera

kopacz Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.07.2010, 16:45    Pytanie
Jestem po MŚ 2010 i mysłałem że obejmę jakąś fajną reprezentacje , a tu Niemcy zajęli 3 miejsce w grupie i Loew ma pozycje stabliną,
Hiszpania odpadła w 1/8 i Del Bosque też ma stabilną
Brazylia w ćwierćfinale i Dunga jest co prawda zagrożony ale nie zanosi się na zwolnienie. W rzeczywiści by już dawno wylecieli co jest?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2010 16:49    #1
to jest tylka gra nie zapominaj o tym:)
próboj jakas inna reprezentacje nie odrazu najlepsza po EURO 2012 startuj do Hiszpani Niemiec Angli...

Użytkownik uznał post za pomocny

(L)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2010 16:54    #2
Często poruszany problem podczas różnych tematów. Zwalnianie i zatrudnianie selekcjonerów w FM kulało od dawna i kuleje nadal. Mimo, iż moja przygoda z serią CM/FM jest długa, nie widzę żadnych reguł, które tym rządzą. Jeszcze gorzej jest z zatrudnianiem - ostatnio w ramach eksperymentu złożyłem podanie o pracę w Zniczu Pruszków (1 liga w 2016 roku) będąc przez 7 lat managerem Lechii Gdańsk, którą doprowadziłem do 2 tytułów mistrzowskich i będąc w drodze po trzeci. Niestety - pracę dostał jakiś mało znaly człowieczek.

Poniżej masz temat z kilkoma informacjami na temat selekcjonerów.

http://www.cmrev(...)cje.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.07.2010 o godz. 16:55

"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
06.07.2010 17:00    #3
Wcale nie jest powiedziane, że dawno zostaliby zwolnieni. Capello wyrzucili po mistrzostwach? Queiroz też najprawdopodobniej nie wyleci. Jednak rzeczywiście, najlepiej jest próbować szczęścia po wielkich turniejach. Oczywiście pamiętaj, że nie zatrudnią Mieczysława z ulicy, musisz mieć jakieś tam sukcesy ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.