Mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć DLACZEGO (odkąd pamiętam) w poprzednich managerach FM 2005, 2006, 2007 (i poprzednich) kluby mają nierealnie niskie budżety i finanse na transfery. Ja rozumiem, że jakiś drugoligowy polski klub może mieć długi i brak pieniędzy na transfery, ale żeby takie kluby jak Real Madryt, Chelsea, Barcelona, Manchester United miały tak mało pieniędzy w kasach klubowych na początku rozgrywki? Czy tak zostało "celowo" ustawione żeby utrudnić grę? To przecież bez sensu bo żeby sobie utrudnić to można np zacząć grę w ostatniej lidze angielskiej. Ja tu nie będę przytaczał kwot i budżetów większych klubw bo te różnią się w zależności od Up-Date'a ale z ŻADNYM w nich (a up-daty ściągam jak się tylklo pojawią) nie spotkałem się z realnymi kwotami. Przykładem jest np. to że Real Madryt potrafi co roku wydać w letnim oknie transferowym kwotę nawet 100 mln euro a ja NIGDY w ŻADNYM up-date nie widziałem (na początku gry) kwoty choćby do niej zbliżonej przeznaczonej na transfery i nie chodzi mi tu tylko o Real Madryt tylko ogólnie o największe chociażby europejskie kluby że o Argentyńskim Boca Juniors (których jeden z przydomków brzmi „Milionerzy”) już nie wspominam bo ich kasie klubowej jakieś śmieszne kwoty są :/
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.08.2008, 21:57
Najnowsze posty