Czemu nie ma już tylu “szaraków” ?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.08.2008, 10:56    Pytanie
Wie ktoś może czemu w FM 2007 nie ma już tylu “szaraków” w drużynach które się prowadzi? Ja pamiętam że w FM 2006 gdy grałem drugoligową Lechią Gdańsk to miałem coś około dwudziestu szaraków w rezerwach. I to właśnie dzięki nim zarabiałem kasę na transfery bo kiedy się tylko dało, zapraszałem do mnie różne kluby na mecz towarzyski i wystawiałem bardzo często “szaraków” (a zdarzało się, że np. w ciągu 3tygodni w grze, codziennie grali mecz towarzyski) no i dzięki temu ja sobie solidnie zwiększałem budżet dzięki wpływowi za bilety. Tylko dzięki “szarakom” mogłem grać w lipcu bądź sierpniu mecze niemal codziennie bo “prawdziwi” piłkarze nie wytrzymali by takiego tempa. Z drugiej jednak strony to chyba trochę nie realne i zakrawa o cheating więc może dlatego programiści zrezygnowali z tak dużej liczby “szaraków” w prowadzonych przez nas klubach. Trochę szkoda :)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
10.08.2008 10:58    #1
Trochę szkoda,że zakładasz 3 tematy zamiast zamieścić wszystko w jednym ;] Cóż,tak jest ...

qstosh Przodownik pracy

0
10.08.2008 11:00    #2
Sorki :p Ale jak bym w jednym poście założył kilka tematów to potem byłby "lekki" bałagan w odpowiedziach :) tzn jedne mieszały by się z drugimi a tak to przynajmniej jest porządek :)

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.08.2008 11:03    #3
qstosh - Za mało szaaraków? Poszukaj na cmrev artykuł o takim fajnym bugu. Robisz to co jest napiane, i ciekawy jestem czy dalej będiezs mówił o tym, że za mało szaraków xD

http://www.cmrev(...)cie.html

prosze:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.08.2008 o godz. 11:06

qstosh Przodownik pracy

0
10.08.2008 11:12    #4
[quote=Jark4]qstosh - Za mało szaaraków? Poszukaj na cmrev artykuł o takim fajnym bugu. Robisz to co jest napiane, i ciekawy jestem czy dalej będiezs mówił o tym, że za mało szaraków xD

http://www.cmrev(...)cie.html

prosze:)[/quote]

Ciekawe :) Chociaż ja o tym bugu nie wiedziałem i nie zwiększałem w ten sposób ilości szaraków wtedy w Lechii. Może wtedy udało by mi się po kilku sezonach zdobyć ligę mistrzów? ;-P hehe

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.08.2008 11:15    #5
[quote2=qstosh]
Ciekawe :) Chociaż ja o tym bugu nie wiedziałem i nie zwiększałem w ten sposób ilości szaraków wtedy w Lechii. Może wtedy udało by mi się po kilku sezonach zdobyć ligę mistrzów? ;-P hehe
[/quote2]

hehe chyba raczej nie dasz rady, bo ten bug działa tylko w klubach o wysokiej repuatcji, a mianowicie chyba tylko w Interze i Milanie:/ To znaczy będziesz miał szaraków i w Lechii, ale raczej dobrzy oni nie będą.

Ale próbuj!:)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.08.2008 o godz. 11:15

qstosh Przodownik pracy

0
10.08.2008 11:38    #6
Ale ja Lechią grałem w FM 2006 :) Teraz już wyłącznie przesiaduje przy FM 2007 i obecnie prowadzę argentyńskie San Lorenzo :)
Więc z niecierpliwością wyczekuję na zestaw koszulek pierwszej i drugiej ligi argentyńskiej :) Ja niestety nie potrafię robić tzw "kitsów" :( Więc czekam aż ktoś takowe opublikuje.

Grzechoo Hajer Przodowy

0
10.08.2008 11:41    #7
Temat wyczerpany, zamykam.

Qstosh - zapoznaj się z regulaminem Suflera.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution