Szybkie rozgrywanie wszystkich meczów

Panenka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2008, 18:21    Pytanie
Czy istnieje jakaś możliwość by wszystkie mecze w FM rozgrywane były w trybie szybkim, chodzi mi o mecze z rozgrywek, w których biorę udział oprócz meczów mojej drużyny? Mam słabego kompa, a przez to że muszę czekać aż rozegrają się wszystkie mecze gra staje się mordęgą.

rafee Młody aktywista

0
12.08.2008 10:33    #10
[quote=ciucma102]A czy po dodaniu bomboniery trzeba rozpoczynac nowa gre[/quote]
nie na temat, ale odpowiem że trzeba a na dodatek bomboniera spowolni ci trochę kompa
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Miskur Partyzant

0
12.08.2008 13:29    #11
Moj brat jest profesjonalnym bramkarzem i wykonuje rzuty karne i wolne. Strzela regularnie bramki... ma takie kopyto ze przerywa siatki. To bardzo mozliwe ze bramkarz tak strzela. To nie ma znaczenie czy uderza napastnik czy bramkarz jest tylko ryzyko pechowej kontry. Moim zdaniem Chilavert zasluguje na wieszy szacunek zdobywal bramki z bardzo duzej odlegosci. Ceni duzo strzelil z karnych. Butt tylko z karnych

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.