Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
09.03.2009 22:01    #6220
[quote=batata]To może jeszcze pochwale się swoimi transferami. Ogólnie żniwa udane :)
- Tico-Tico
- David Kannemeyer
- Gilbert Mushangazhike
- Ryan Chapman
i - Wilson Shendzelani
Jestem bardzo zadowolony z transferów i mam nadzieje, że awansuje trochę w tabeli...
[/quote]
Myślałeś nad niejakim Didi Torrico? :-k

batata Przodownik pracy

0
09.03.2009 22:06    #6221
o.O Kerry nasza wspólna sieć "scałtingu" dalej aktualna ^^ ?
Co do Didi Toricco to nie myślałem, ale nawet jakbym pomyślał, to mogę o nim zapomnieć :) Pozwolenie o prace się kłania :)
Btw. Dogadałem się nawet z Marvinem Angulo...
Btw 2. Pierwszy mecze z nowymi transferami 2:2 ( 2 x Shaun Bartlett ) z Bidvest Wits na wyjeździe...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.03.2009 o godz. 22:08

0
09.03.2009 22:11    #6222
Może też kiedyś spróbuję w RPA? ;]

batata Przodownik pracy

0
09.03.2009 22:15    #6223
[quote=Kerry]Może też kiedyś spróbuję w RPA? ;] [/quote]
Polecam, na prawdę super się gra. Mimo tego, że nie najlepiej idzie mi w lidze ( 9 miejsce ), a zawodnicy nie są do końca zadowoleni z mojej pracy, to i tak nie mam zamiaru się stamtąd "zmywać". O ile mnie nie zwolnią oczywiście...
A gram Bloem dlatego, że ostatnio oglądałem jakiś program ( Futbol Mundial czy coś w ten deseń ) i przedstawiali właśnie ligę RPA, a w szczególności Bloem. To mnie, można powiedzieć zainspirowało ^^
Także Kerry zapraszam do RPA :)
[quote=Kerry :* :D]Kończąc OT muszę powiedzieć, że w najnowszym FM-ie szukam jedynie takie kluby w których zarząd nie jest zbyt wymagający :D.[/quote]
I tak zapraszam do RPA. Najwyżej wylądujesz na stosie, albo rzucą Cie na pożarcie lwom :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.03.2009 o godz. 22:19

0
09.03.2009 22:17    #6224
[quote2=batata][quote=Kerry]Może też kiedyś spróbuję w RPA? ;] [/quote]
Polecam, na prawdę super się gra. Mimo tego, że nie najlepiej idzie mi w lidze ( 9 miejsce ), a zawodnicy nie są do końca zadowoleni z mojej pracy, to i tak nie mam zamiaru się stamtąd "zmywać". O ile mnie nie zwolnią oczywiście...
A gram Bloem dlatego, że ostatnio oglądałem jakiś program ( Futbol Mundial czy coś w ten deseń ) i przedstawiali właśnie ligę RPA, a w szczególności Bloem. To mnie, można powiedzieć zainspirowało ^^
Także Kerry zapraszam do RPA :)[/quote2]
Kończąc OT muszę powiedzieć, że w najnowszym FM-ie szukam jedynie takie kluby w których zarząd nie jest zbyt wymagający :D.

Lech się może schować

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.03.2009 o godz. 23:02

Henry14 Partyzant

0
09.03.2009 23:16    #6225
[quote=Henry14]mały sukcesik ;]

http://img51(...)real.jpg

przyszedłem do Valencii w 3 sezonie jak mieli rozegrane 9 meczy aktualnie :

http://img51(...)elau.jpg

skład:

http://img5.(...)enie.jpg

moje transfery to te na czerwono sprzedaży juz nie zaznaczałem:

http://img11(...)fery.jpg[/quote]

ja to mam pecha do Realu ;p
Niedość, że niedawno grałem z nimi w lidze dostałem ich w półfinale pucharu Hiszpanii i jeszcze po wyeliminowaniu Juve w 1/8 LM (trafilem najgorzej jak mogłem) mam Real w ćw LM ;d jakby im było mało porażek ;d
Od jutro biore sie za reżyserowanie nowego serialu: Skazany na Real ;p

Kerry co ty tu jakąś gre pokazujesz kto jest liderem ekstraklasy?? Lech !! ;]

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.03.2009 o godz. 07:35

Henry14 Partyzant

0
10.03.2009 14:41    #6226
Właśnie ograłem w rewanżu pucharu Hiszp w polfinale Real 2:0 co w dwumeczu daje mi 5:0 mam mecz z Bilbao, Barcelona i Liga mistrzow vs Real ;p

0
10.03.2009 16:10    #6227
[quote=Henry14]
Kerry co ty tu jakąś gre pokazujesz kto jest liderem ekstraklasy?? Lech !! ;][/quote]
Ze względu na żenująco niski poziom autora, powstrzymam się od jakiejkolwiek odpowiedzi na tę zaczepkę, twierdząc tylko, że dziwnym trafem nagle kibiców Lecha rośnie jak grzyby po deszczu.

Pozdrawiam. Bez odbioru.

batata Przodownik pracy

0
10.03.2009 16:43    #6228
Nic tu nie napisałem, bo inteligentniejsi ( 6000 odtworzeń na Lastfm nawet Einstein nie miał ) ode mnie już to wyłapali.
Cześć.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.03.2009 o godz. 17:04

pierdutka Przodownik pracy

0
10.03.2009 16:47    #6229
[quote2=batata][quote=Kerry]
twierdząc tylko, że dziwnym trafem nagle kibiców Lecha rośnie jak grzyby po deszczu.
[/quote]
Sezonowcy, czy jak tam się mówi na takich ? Jak Wisła Kraków ogrywała Parmę i Schalke to wszyscy nagle kibicowali Wiśle... Irytuje mnie takie coś, no ale to każdego indywidualna sprawa.
Co do Przechwałek, to Tico-Tico walnął bramę i ... kontuzja-8 tygodni :)[/quote2]

Toż to kozak jest!

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.