Problem z FMM 2.2 i Patchem 802

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2008, 14:01    Pytanie
Mam FMM 2.2 ściągnięty z waszej strony . Niestety . Po zainstalowaniu łatki 8.0.2 FMM nie może przeczytać bazy danych (na 800 działał ;D) . Wszedłem w opcje i jest tam wersja FM-a . O dziwo pokazuje -> Że używam wersji 8.0.0 pfff. Chamstwo nie ? Próbuję to zmienić, ale mam do wyboru właśnie 8 i dwa 0 (800 dla nie kumatych) lub Auto Detect . Wybieram Auto Detect i za dziada nie chce się zmienić . Wie kto o co chodzi ?. FM-a mam oryginalnego jak co ;)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

SeiDi Młody aktywista

0
13.08.2008 14:43    #1
najlepiej ściągnij wersje FM 2.24 raczej nie powinieneś mieć wtedy problemu...

Użytkownik uznał post za pomocny

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.08.2008 17:12    #2
Tak . Ściągnąłem FMM 2.25 i cacy działa ;) Ale dzięki za pomoc ;) Proszę - Pomógł
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.