kilka pytań

ufolinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.08.2008, 10:48    Pytanie
mam dzis kilka pytan o to one:
1.Czy moze zarzad nazwac stadion twojm imieniem ?? (prosze o screen potwierdzajacy to)
2.Czy jak zmieni sie prezes moze cie wywalic z posady??
3.Czy bramkarz moze byc lepszy w polu niz na bramce??
4.najlepsi gracze na srodek pomocy??
5.Dlaczego prezes nieraz sam akceptuje oferte??

19on08 Partyzant

0
14.08.2008 10:59    #1
5.Gdy ktoś np.chce ci sprzedać Davida Silvę za bardzo małą kwotę to zarząd uważa że jest to oferta nie do odrzucenia...i sam przyjmuje ofertę bez twojej zgody.
1.Słyszałem , że zarząd może nazwać stadion twoim imieniem.Ale na 100% nie wiem.

Użytkownik uznał post za pomocny

mrjonhs Młody aktywista

0
14.08.2008 11:02    #2
1.Kiedy dalsza rozbudowa nowego stadionu jest niemożliwa(w przypadku np angielskich klubów z nizszej półki-6 liga itd) zarząd decyduje się na wzniesienie nowego obiektu nazwanego imieniem jakiegos zasłuzonego trenera/gracza, mi osobiście się to nie zdazyło więc ci nie zaprezentuje screena , bo nigdy tak dalko nie ugrałem.
2.Tak, kiedy nastepuje zmiana prezesa może nastąpic zwolnienie cie z posady menagera, chociaż szło by ci nawet bardzo dobrze, czasem prezes nie pasła sympatią do ciebie i musisz się pozegnać z klubem.
3.NIe, brmakarz nie może być lepszy w polu niż na bramce, ponieważ jego nominalna pozycja to bramka i atrybuty które prezentuje pokazywane sa w całkiem innej formie.
4. Zależy do jakiego klubu potrzebujesz gracza, do Najlepszych klubów poleciłbym João Moutinho, do sredniaków Luis Jimenez, a do słabszych klubów Mikhail Sivakov
5.Prezesi sami czasem akceptuja oferty, ponieważ uważaja, że ten gracz moze nie byc wartościowym elementem druzyny, bądź też prezes uważa, że nikt nie da więcej za tego gracza i to najlepszy moment żeby go sprzedać. Czasem też akceptuja sami oferty, kiedy nasz klub ma problemy z płynnościa finansową :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
14.08.2008 11:03    #3
1. Screena nie posiadam, ale widziałem wiele takich przypadków.
2. Oj może i jest to bardzo prawdopodobne, nawet jeśli odnosisz sukcesy.
3. Raczej mało możliwe, choć po lekkiej modernizacji w edytorze... wszystko możliwe.
4. http://www.cmrev.com/talenty.html
5. @19on08

didol92 Młody aktywista

0
14.08.2008 11:23    #4
1.Ja również nie posiadam screena ale widziałem u jakiegoś użytkownika
2.Bardzo możliwe,np.jeżeli uzna ze nie odnosisz sukcesów
3.Mało prawdopodobne,wręcz niemożliwe bez ingerencji w edytor
4.Sprawdź nasz dział talenty
5.Ponieważ uważa ofertę za bardzo dobrą,nie do odrzucenia

Peledona Młody aktywista

0
14.08.2008 11:31    #5
1. Nie wiem czy stadion może być nazwany Twoim imieniem, ale na save'ie Chelsea grają oni na Zola Arena.
2.Oczywiście.
3.Raczej nie.
4.Sprawdź, tam gdzie trzeba :P
5.Ponieważ brakuje mu mózgu, czyli uważa, że ta propozycja powinna zostać przyjęta ;)

bakus1989 Partyzant

0
14.08.2008 12:23    #6
1. Stadion może być nazwany Twoim imieniem. Trzeba stworzyć odpowiedni plik tekstowy
2.Pewnie
3.Rogerio Ceni z Sao Paulo. Jeden z najlepszych wykonawców rzutów wolnych i karnych w grze.
4.----------
5.Gdyż uzna, że oferta jest bardzo atrakcyjna i ją przyjmuje.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.08.2008 16:42    #7
1. Tego szczerze nie wiem bo tyle nie ugrałem, ale możesz, przed zaczęciem nowej gry zmienić nazwę danemu stadionowi w edytorze dołączonym do gry.
2. Kiedy Joan Laporta odszedł z prezesowania Barcelony (No wyrzucili go no ;d) zostałem zwolniony mimo mistrzostwa,2 pucharów króla i pucharu Uefa ;)
3. Tylko gdy w edytorze bądź (chyba?) w FMM zmienisz nominalną pozycję bramkarzowi i dasz mu atrybuty pasujące do danej pozycji. Ale nie wiem. Nie sprawdzałem ;)
4. Jest taki dział jak talenty .
5. @ wszystkie wypowiedzi

Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

kondzio7777 Młody aktywista

0
14.08.2008 17:46    #8
1 oczywiscie za tak
2 Jest to mozliwe
3 Jak ja gralem moja kariere monaco to reprze estoni w pomocy gral kotenko i nawet bramki strzelal a mial gra w polu na 2
4 thiago z barcelony rene mihelic z mariboru
5 oferta kilkakrotnie przewyzsza wartosc pilkarza i jest po prostu nie do odrzucenia :) pozdro:)

fbd Młody aktywista

0
14.08.2008 17:55    #9
[quote=ufolinho]mam dzis kilka pytan o to one:
1.Czy moze zarzad nazwac stadion twojm imieniem ?? (prosze o screen potwierdzajacy to)
2.Czy jak zmieni sie prezes moze cie wywalic z posady??
3.Czy bramkarz moze byc lepszy w polu niz na bramce??
4.najlepsi gracze na srodek pomocy??
5.Dlaczego prezes nieraz sam akceptuje oferte??[/quote]

1.nigdy mi się to nie zdażyło, ale chyba nie ma takiej możliwości (no chyba że sam to zmienisz w edytorze ;))
2. Oczwiście ;P
3. W młodzieżówce Polski często W.Szczęsny gra w polu ;p
4. Zależy do jakich klubów ale proponuje przejżeć dział talenty i skorzystać z wyszukiwarki w grze :)
5. Gdy oferta za zawodnika kilka razy przewyższa jego wartość i jest płatna z góry ;)

The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.