Strona

Burinek Summer Update FM 2008

burinek Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.08.2008, 13:49    Pytanie
Witam Panowie. Jak pewnie niektórzy wiecie robiłem update z kilkoma kolegami. Właśnie przed chwilką wrzuciłem go na serwer i oto proszę link do pobrania go
http://www.megau(...)BTWUDKWL
Składy są aktualne na 10 sierpnia resztę zobaczycie co jest uaktualnione w notatniku dołączonym do update. życzę miłej gry. Pozdrawiam

PS. Jestem świadom że mogę dostać za to reakcjonistę. Przepraszam was drodzy admini. Pozdro

Peledona Młody aktywista

0
14.08.2008 21:55    #120
Żony nie zdradził, nikogo nie zabił, więc druga szansa się należy :)
Burinek, przepraszam Queiroz został selekcjonerem Portugalii po 10 lipca. Zwracam honor.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
14.08.2008 22:27    #121
Nie widzę żadnego powodu, aby przywracać osobę, która dopuściła się tak podłego czynu, na dodatek robiąc z siebie obrońcę moralności. być może nastąpi taki moment, że w ramach jakiejś ogólnej amnestii irekrog17 pojawi się z powrotem na CM Rev, ale na pewno nie stanie się to w wyniku jakiejś ogólnej akcji poparcia. Doceniam, burinek, Twoje starania o przywrócenie go jako użytkownika, ale musisz zrozumieć, że są pewne zasady, i irekrog Z PREMEDYTACJĄ je łamał. Nie lubię, kiedy agenci SB wypowiadają się z pozycji autorytetów przeciwko lustracji, tak samo nie lubię, jak ktoś kto zakłada konta, trolluje, potem pod swoim prawdziwym nickiem piętnuje trolling. To jest hipokryzja, schizofrenia i - zwykłe chamstwo. Tyle na ten temat, wróćcie do dyskusji na temat update.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.08.2008 22:36    #122
To może jeszcze ostatni ja się dorzuce do tej dyskusji. Może dalibyście się jakoś wytłumaczyć samemu zainteresowanemu? Może ma sensowany powód? Nie dowiecie się jak nie sprawdzicie. Tyle ode mnie i ja kończe gadanie na ten temat.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
14.08.2008 22:42    #123
To dobrze, że kończysz. Proszę o powrót do tematu.

urbi1000 Partyzant

0
14.08.2008 22:43    #124
Burinek świetna praca. Ale tak logicznie rzecz biorąc - czy nie dałoby rady stworzyć jakiegoś teamu upgraderów z których wyodrębniły się mniejsze drużyny skupiające się na małych terenach przy reserchingu ? Tak poza tym - Ja mam dobry sprzęt - Intel quad 2,4 Ghz i 4 GB ramu - wystarczy mnie przeszkolić ... :D

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
14.08.2008 22:43    #125
a ja z innej beczki : czy mógłby podrzucić plik readme ? sam ten pliczek bo chciałem zmiany zobaczyć :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
14.08.2008 22:43    #126
Widzę, że czas zamykać temat, skoro update schodzi na plan drugi, a koncertu "Solidarni z irekrogiem" sobie nie życzymy.

Raz i na zawsze, żeby nie było niedomówień - kolega irekrog17 parokrotnie zakładał nowe konta na stronie i zakładał mnóstwo tematów na raz bawiąc się w trolla i spamując suflera. Tym samym nie tylko napsuł nam sporo krwi i przysporzył pracy, ale też obciążył nasz serwer. Tak jak pisałem, to nie był jednorazowy wybryk, tylko recydywa. Zresztą nie przeszkodziło mu to w tym samym czasie latać z avatarem "Nie karmić trolla" i pisać takich rzeczy jak "I znowu się zaczyna Trollownia... porażka i żal poprostu. Widzę, że redakcja nic sobie z tego nie robi i nasza inicjatywa jest niepotrzebna." Ja nie mam słów na opisanie takiej dwulicowości. Nie chcemy takich użytkowników.

Sami byliśmy zdziwieni, gdy okazało się, że to tak "doświadczony" użytkownik bawił się w trolla, ale kolega irekrog sam jest sobie winny temu, że go tutaj nie ma. Każdy zasługuje na drugą szansę? Nie zgodzę się - raczej każdy zasługuje na to, żeby rozważyć to, czy dać mu tą drugą szansę. Rozważyliśmy - drugiej szansy nie będzie.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
14.08.2008 22:45    #127
[quote=Przemu$^^]a ja z innej beczki : czy mógłby podrzucić plik readme ? sam ten pliczek bo chciałem zmiany zobaczyć :)[/quote]
zmiany są aktualne zgodnie z transfermarkt.de na dzień 10 sierpnia 2008roku Poniedziałek . :D Byc może wyjdzie pełna wersja po 1 września...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.01.2009 o godz. 23:20

burinek Przodownik pracy

0
14.08.2008 22:47    #128
[quote=A. De Raph]Nie widzę żadnego powodu, aby przywracać osobę, która dopuściła się tak podłego czynu, na dodatek robiąc z siebie obrońcę moralności. być może nastąpi taki moment, że w ramach jakiejś ogólnej amnestii irekrog17 pojawi się z powrotem na CM Rev, ale na pewno nie stanie się to w wyniku jakiejś ogólnej akcji poparcia. Doceniam, burinek, Twoje starania o przywrócenie go jako użytkownika, ale musisz zrozumieć, że są pewne zasady, i irekrog Z PREMEDYTACJĄ je łamał. Nie lubię, kiedy agenci SB wypowiadają się z pozycji autorytetów przeciwko lustracji, tak samo nie lubię, jak ktoś kto zakłada konta, trolluje, potem pod swoim prawdziwym nickiem piętnuje trolling. To jest hipokryzja, schizofrenia i - zwykłe chamstwo. Tyle na ten temat, wróćcie do dyskusji na temat update. [/quote]

Niestety moi drodzy koledzy decyzją administracji straciliście możliwość grania na najlepszym update. Mieliśmy wydać wersję z 50 ligami uaktualnionymi. Niestety zarząd nie chce przywrócić pomysłodawcy do stanu rewolucjonisty więc zrezygnował z tego i postanowił że nie będzie nawet pomagał przy tworzeni update. Więc ja też sie tego nie podejmę

---

Nie zakłamuj rzeczywistości, my nikomu nie zabraniamy robienia update'ów, gdy są dobre to nawet je zamieścimy na łamach CM Rev. Jednak "przywrócenie do stanu rewolucjonisty" takich osób jak irekrog17 ABSOLUTNIE NIE WCHODZI w grę. I powtórzę: na CM Rev nie ma miejsca dla takich osób. - dop. Speed

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.08.2008 o godz. 12:06

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.