Komputer nie umie przegrywać?

Ślązaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.08.2008, 21:04    Pytanie
Czy wy też tak macie że do meczu doliczane są 2 minuty. A przeciwnik potrafi odrobić 3 gole które padają w 92,93,95 minucie? Albo strzela dwa gole pod rząd(gol, rozpoczęcie gry, stracenie piłki, gol)? Da się na to coś poradzić?

szegemege! Partyzant

0
17.08.2008 12:18    #20
Arsenal, czy Chelsea prowadzisz?

PS. Co to za skórka i background?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.08.2008 12:20    #21
[quote=szegemege!]Arsenal, czy Chelsea prowadzisz?

PS. Co to za skórka i background?[/quote]
background- zaden :]
skórka - asesino

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2008 12:41    #22
Kurde . Żałuje, ze nie mam tego screena ;( w FM 06 kierowałem ŁKS-em Łódź ;d (dziwne jak na Widzewiaka ;d). Grałem z Polonią Bytom Mecz ligowy u siebie (2 Liga). Do 91/94 minuty prowadziłem 2:0. w te cholerne 3 minuty straciłem 2 gole ;d Strzelił je ten sam zawodnik
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

arnilodz Partyzant

0
17.08.2008 13:35    #23
Myślę, że przesadzacie z tym że komp was oszukuje. Najczęściej są to właśnie nasze błędy, bo nie dopilnujemy gry na czas, czy za wcześnie się cofniemy. A częstotliwość tych zdarzeń nie jest częstrza niż w realu. Dlatego kombinujmy i nie dajmy się!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.08.2008 15:07    #24
Po części kolego masz rację. Ale aż tak często się to w realu nie zdarza ;d.

poza tematem - Gram 1 sezon Widzewem na Bazie 8.0.2 (sic!), taktyką 4-4-2, bez żadnych poleceń dla drużyny i genialną grą jestem po 21 kolejkach 1 ;p
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Tobi Partyzant

0
17.08.2008 15:48    #25
Ja jak wygrywam pod koniec meczu ( 70 min. ) jedną bramką to biore urlop na jeden dzien . Jest bardzo mało prawdobodobne ze stracę bramkę... ( komputer sam siebie nie oszuka ;) )

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
20.08.2008 12:19    #26
[quote=Tobi]Ja jak wygrywam pod koniec meczu ( 70 min. ) jedną bramką to biore urlop na jeden dzien . Jest bardzo mało prawdobodobne ze stracę bramkę... ( komputer sam siebie nie oszuka ;) )[/quote]

Bez sensu :P A czy widziałeś kiedyś, żeby taki Mourinho albo Ferguson jak przegrywał(li) w 70 minucie to nagle (np spod ławki na której siedział ) wyciągał(li) walizki, ubierali słoneczne okulary, słomkowy kapelusz i może jeszcze zamawiał(li) taksówkę na lotnisko zaraz przy linii autowej i wyjeżdżał na urlop??
;P hehe
Urlopując w ten sposób TRACISZ cały urok z gry :) no bo nawet jak przeciwnik doprowadzi do remisu i np jest 85 minuta to jeśli pozmieniasz ustawianie w grze, wystawisz jakiegoś innego grajka i strzelisz zwycięską bramkę.....TO dopiero jest przyjemność :D a nie tam jakieś urlopy :P
Se jedz nawet na bahamy jak wygrasz ligę i np. nie planujesz wzmocnień w okienku transferowym :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.