Cena zawodnika

Delle_Alpi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2008, 21:21    Pytanie
Witam mam pytanie, mianowicie czy można jakoś sprawdzić za jaką maksymalną cene mogę sprzedać mojego zawodnika, bądź sprawdzić za jaką cene sprzedadzą mi zawodnika. Czy istnieje jakiś program do sprawdzenia potencjalnej ceny?.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
19.08.2008 22:36    #20
W Genie nie ma czegoś takiego, w tym miejsu widnieje napis -1, czyli nie wiadomo ile ;-)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

chelmianinl Młody aktywista

0
19.08.2008 22:36    #21
w scoucie nie ma czegos takiego, jak cena sprzedazy zawodnika. o ile sie nie myle, to tam jest zawsze -1 jezeli zawdonik jest z twojej druzyny

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.08.2008 22:36    #22
Za jaką Ty sprzedasz nie możesz sprawdzić ,ale możesz sugerować się prasą (np.jeśli piszą o zainteresowaniu czasem jest także napisane szacunkowy wydatek). A kupno to u każdego zawodnika w Fm Genie jak napisali wyżej,a niektórych poda Ci scout (oferta minimalna i maksymalna).

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.08.2008 22:39    #23
kazik, to co piszą w praie na temat cen, jest poprotu śmieszne. Cytuję :" Real Madryt jet zainteresowany kupnem Cristiano Ronaldo. Podobno oferta ma opiewać w wysokoći 14,5 mln funtów"

Kto normalny sprzedał by Ronaldo za 14,5 mln?;p

Raczej nie wolnop się sugerować prasą, bo można popełnić wielki błąd.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.08.2008 22:40    #24
co do prasy, w PSV miałem Sambę i był wyceniany na 7 mln E, a prasa : " bla bla bla, i będzie się musiał liczyć z wydatkiem 36,5 mln E"
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.08.2008 22:45    #25
Jark4 też tak sądziłem,ale gdy chciałem odświeżyć zespół sprzedając "starych" (27-28 lat) to nie było chętnych (gracze z 19-20,PA -10) - najpierw chciałem ok.30 mln - nic,potem 20 - nic,dopiero za 17 sprzedałem i to na raty,czego nienawidzę (gazety mówiły o 16) ,także czasem na to patrzę ;). Choć zauważam,że większą kasę dają za gracza,który nie jest na liście a ma status "pierwszy skład" niż za tego samego zawodnika gdy jest na liście :/. Finanse w Fm są niedopracowane,ale trudno znaleźć złoty środek,równowagę między ceną graczy a finansami.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.