Ceny biletów

jumper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2008, 15:52    Pytanie
Da się gdzieś sprawdzić cenę biletów na mecz mojej drużyny?
Nie chodzi mi o to co jest podane w finansach tylko o jednostkową cenę biletu.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2008 20:30    #10
ech a jakim klubem grasz?
Ja gdy gram klubami z problemami finansowymi to zawsze mam straty ale na koniec za zajęte miejsce dostaje kase i wówczas bilans roczny wychodzi na plus ;) jeśli nie potrzebna ci duża kasa na transfery to sprzedawaj piłkarzy na raty ;) wówczas co miesiąc będą niższe straty. Spróbuj obniżyć płace piłkarzy, ale uważaj przy tym na kase przy podpisie bo można się wówczas nadziać ;/
No i to co można najprościej sukcesy, sukcesy, nie ma lepszego sposobu :) sukces=kasa

fbd Młody aktywista

0
21.08.2008 21:50    #11
[quote=gruchalbn]
No i to co można najprościej sukcesy, sukcesy, nie ma lepszego sposobu :) sukces=kasa [/quote]

kasa=dobrzy zawodnicy=sukcesy=kasa i tak w kółko :) albo talenty=sukces=kasa

Ceny pojedynczego biletu nie da się chyba sprawdzić.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.