Jak trenowac gwiazdy

Mariner Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2008, 17:53    Pytanie
Witam
Uzywajac mini scouta kupilem do Lecha sobie bardzo utalentowanych zawodnikow

takic hz potencjalem od 180 w gore mam ich z 5-6 a dwoch nawet z potencjalem 199
i teraz pytanie jak ich rozwinac dam przyklad na Celso Borges potencjal kolo 165 wiek ma juz troche wyzszy nie pamietam ale zalozmy ze cos kolo 26-27 a CA ma cos kolo 150 z groszami jak zrobic zeby ci zawodnicy podochodzili do swoich maksymalnych PA baze treningowa mam Doskonala i korzystam z treningu tuga.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2008 17:59    #1
No to chyba już nic więcej nie możesz zrobić, prócz regularnego wystawiania ich do pierwszego składu, i prosić siły wyższe by nie doznali żadnej kontuzji

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
21.08.2008 18:12    #2
przede wszystkim sztab trenerski na maxa ( 7 gwiazdek ) trening na odpowiednim poziomie ( max. wysokie obciążenie ) przydałby się ktoś starszy, doświadczony jako opiekun ( najlepiej żeby miał jakieś ulubione zagrania ) a na koniec wypożyczenie lub regularna gra jak nie w pierwszym składzie, to w rezerwach
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.08.2008 20:27    #3
zatrudnij najlepszych trenerów, dawaj im szanse gry w pucharach i ogony ligowe....
łap:

http://www.cmrev(...)azd.html

http://www.cmrev(...)ka_.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.08.2008 o godz. 20:29

Mariner Partyzant

0
21.08.2008 20:51    #4
ok to napiszcie mi jacy z jakimi umiejetnosciami trener jest do OPŚ jaki do DP itp...
Gram ustawieniem 4-2-3-1 ale bez skrzydel i boczni obroncy jada z koksem powiedzcie bo chyba treningu defenders jak dotychcasz nie ma sensu im dawas to jaki jest najbardziej optymalny dla nich full backs????

0
21.08.2008 21:02    #5
W FAQ i zasady wszystko jest opisane bardzo dokładnie ;D

Dzięki niemu umiejętności naszych zawodników mogą rosnąć bądź spadać. W trakcie przygotowania do sezonu warto ustawić trening na bardziej siłowy czyli więcej aerobiku i kondycji dla wszystkich zawodników, po to, żeby wrócili do formy. W trakcie sezonu powinno się przydzielić osobny trening dla pozycji/formacji.

"Trening Mistrzów", czyli jak mieć upragnione 7 gwiazdek dla naszego programu szkoleniowego:

Trener od (podano minimalne wartości wymaganych atrybutów):

# Siły powinien posiadać Kondycję na 18

# Aerobiku powinien posiadać Kondycję na 18

# Bramkarzy musi posiadać Umiejętności bramkarskie na 18

# Taktyki musi posiadać Taktykę na 18

# Panowania nad piłką powinien mieć: Technika 18 i Psychika 18 albo Technika 19 i Psychika 14, ewentualnie Technika 20 i Psychika 10.

# Defensywy musi posiadać Defensywę na 18 i Taktykę na 18 albo Defensywa 19 a Taktykę na 14 jeszcze można zyskać 7 gwiazdek mając Defensywę 20 i Taktykę na 10

# Ataku musi posiadać Atak na 18 i Technikę na 18 albo Atak 19 i Technika 14 ostatnim wyjściem jest Atak 20 i Technika 10.

# Strzeleckiego musi posiadać Technikę na 18 i Atak 18 albo Technika 19 i Atak 14 ale można również zatrudnić trenera z Techniką 20 i Atakiem 10

# Stałych fragmentów gry nasz trener musi posiadać następujące wartości atrybutów:
- Technika 17 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 39.
- Technika 18 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 36.
- Technika 19 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 33.
- Technika 20 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 30.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.08.2008 o godz. 21:04

Mariner Partyzant

0
21.08.2008 21:07    #6
Aha ale łacznie moge zatrudniac chyba 4 trenerow jak najlepiej polaczyc te cechy w tych 4 trenerach zeby ich nie obciazac?.

0
21.08.2008 21:12    #7
Możesz zrobić jeden trik. Nie jest on mojego autorstwa;p z tego co kojarzę to chyba glosik1 lub ktoś z tej rangi o wymyślił.
Najpierw zatrudnij go jako trenera a gdy już będzie zatrudniony w twoim klubie to zaproponuj mu kontrakt asystenta, w ten sposób będziesz miał więcej trenerów.
Ważna rzecz na początku musi być on zatrudniony jako trener. BO gdy zaproponujesz jako asystenta to ci zarząd nie pozwoli.

Mariner Partyzant

0
28.08.2008 11:03    #8
no juz to pogrzebalem i jest mam juz niezla pake niektorych powyzej 7 gwiazdek tylko i tak zawodnicy sie jak narazie troche wolno rozwijaja przynajmniej tak mi sie wydaje czy 156/185 CA i PA oczywiście u gracza 21/22 lata ma szanse na dobra przyszlosc przy czesych wystepach w skladzie i reprze argentyny,chodzi o to czy rozwinie sie do swoich mozliwosci.

A teraz jeszcze jedno odnosnie treningu gwiazd...
Nadchodzi taki moment kiedy zawodnik jest za stary na druzyne u-21 i chce go gdzies wypozyczyc...mam kluby filialne np jablonec i jeszcze jakiis litewski robie opcje wypozycz do klubu filialnego a on nie chce tam isc jak to moge obejsc?????

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.08.2008 11:08    #9
[quote=gruchalbn]Możesz zrobić jeden trik. Nie jest on mojego autorstwa;p z tego co kojarzę to chyba glosik1 lub ktoś z tej rangi o wymyślił.
Najpierw zatrudnij go jako trenera a gdy już będzie zatrudniony w twoim klubie to zaproponuj mu kontrakt asystenta, w ten sposób będziesz miał więcej trenerów.
Ważna rzecz na początku musi być on zatrudniony jako trener. BO gdy zaproponujesz jako asystenta to ci zarząd nie pozwoli.[/quote]

nie, to nie mój trick ;]

[quote=Mariner]

A teraz jeszcze jedno odnosnie treningu gwiazd...
Nadchodzi taki moment kiedy zawodnik jest za stary na druzyne u-21 i chce go gdzies wypozyczyc...mam kluby filialne np jablonec i jeszcze jakiis litewski robie opcje wypozycz do klubu filialnego a on nie chce tam isc jak to moge obejsc?????[/quote]

jezeli pasuje ci oszukiwanie to zwieksz im(jabloncowi) reputacje w fmm, jezeli nie to spróbuj poprosic o nowy klub filialny , a jezeli to nie pomoze to chyba nic sie z tym zrobic nie da

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.