słaba gra skrzydłowych

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2008, 21:01    Pytanie
mam taki problem że obojętnie jakim klubem gram moi skrzydłowi zawsze grają brzydko chciałbym żeby biegali robili jakieś rajdy z piłką ładnie dośrodkowywali a tu nic... prubowałęm juz wielu kombinacji z ustawieniami indywidualnymi i nic... może wy macie na to jakiś pomysł sposób?

ppłk Partyzant

0
27.08.2008 17:41    #10
[quote=Cesar]... hm, a co zrobić żeby skrzydłowi dostawali prostopadłe podania między środkowego ,a bocznego obrońcę rywali? Zawodnicy przeciwnika często stosują ten manewr. U mnie niestety bardzo ale to bardzo rzadko:(. Jeśli już to są to podania zbyt długie. Miewam jeszcze napady białej gorączki gdy skrzydłowy ( klasa światowa ) nieustannie dośrodkowuje w bocznego obrońce rywali. Jak gdyby nie potrafił go wymanewrować, wyczuć momentu , w którym ma przyspieszyć. I ten wspaniały rozbrajający komentarz:"Obrońca w cale się tego nie spodziewał" he he he... (:-#. Co z tym zrobić? [/quote]

spróbuj to ustawienie:
http://easys(...)087d.png

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.08.2008 o godz. 17:42

fbd Młody aktywista

0
27.08.2008 22:23    #11
włącz bocznych obrońców do ofensywnej gry to będą mieli wsparcie, z kimś rozegrać. Spróbuj przesunąć bocznych obrońców na wysuniętych i dac im strzałki na pomocników skrzydłowych a ofensywnym skrzydłowym strzałki na atak. Ja tak gram i moi skrzydłowi maja całą masę asyst.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Piotr Sebastian Młody aktywista

0
24.10.2008 00:28    #12
Nie potrzeba wcale tak skomplikowanych rozwiązań, aby uzyskać ten efekt (cyt. "żeby skrzydłowi dostawali prostopadłe podania między środkowego ,a bocznego obrońcę rywali";).
Wiele rzecz jasna zależy od stosowanej formacji, bo ona determinuje sposób rozgrywania piłkiw ataku, ale z reguły wystarczy swoim skrzydłowym dać strzałki do przodu, aż do pozycji bocznych napastników, zaś w poleceniach dla drużyny zaznaczyć opcję podawania środkiem.

Dziękuję za wypowiedź.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
24.10.2008 13:28    #13
Ustaw im RAJDY, RAJDY Z PIŁKĄ i DOŚRODKOWANIA oraz dobrze by było gdybyś ustawił jeszcze STRZAŁY Z DYSTANSU. A w taktyce ustaw im strzałki w przód maksymalnie to będą bardzo ofensywni. Polecam, bo ja tak robię i dzięki temu Giovinco czy też Eduardo Ratinho zdobywają po 10 bramek w sezonie.

0
24.10.2008 13:31    #14
Ustaw im RAJDY, RAJDY Z PIŁKĄ i DOŚRODKOWANIA oraz dobrze by było gdybyś ustawił jeszcze STRZAŁY Z DYSTANSU na CZĘSTO. A w taktyce ustaw im strzałki w przód maksymalnie to będą bardzo ofensywni. Polecam, bo ja tak robię i dzięki temu Giovinco czy też Eduardo Ratinho zdobywają po 10 bramek w sezonie. Żeby dostawali ładne piłki ustaw środkowym pomocników w ustawieniach indywidualnych PODANIA PROSTOPADŁE na CZĘSTO.
Mam nadzieję że pomogłem. Powodzenia!

Frost Młody aktywista

0
24.10.2008 14:59    #15
Może to zależy od szczęścia? U mnie w Galacie, Kewell po 5-6 razy w meczu kiwa i dośrodkowuje. A nie ma żadnych poleceń indywidualnych (bo nie jestem za dobrym taktykiem:P)

Elano Partyzant

0
24.10.2008 16:17    #16
niemamocnych: ostatnio sufler składa się w połowie z twoich pytań, więc opanuj się trochę. wiele rzeczy jest w instrukcji(uprzedzam, ja jej nie mam, ale mam oryginał:
http://www.fotos(...)5f9.html więc darujcie sobie, tak jak omega).
Jak widać nie wszyscy mają mózg albo chociaż nie umieją czytać. A poza tym co tylko pierdoła, mów tak jak na gg.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.10.2008 o godz. 19:18

omega Młody aktywista

0
24.10.2008 16:38    #17
jak ktos pierdola to nie ma instrukcji
wogole to dobrze jakby admini wprowadzili zasade ze nie wolno pytac o rzeczy ktore sa w instrukcji... (ostatnio temat o strzalkach)

co do twojego problemu: prawda jest taka ze cos pochrzaniles z taktyka. Byc moze grasz srodkie? byc moze zawezasz gre a raczej skrzydlowi wola grac szeroko to i wiele ustawien indywidualnych i zespolowych moze miec wplyw

James Partyzant

0
24.10.2008 19:28    #18
Ja gram obecnie Legią, moja taktyka jest 4-5-1, taka jaką Legia gra obecnie. Gdy jest taka taktyka trzeba mieć bardzo dobych skrzydłowych by to wypaliło. U mnie obecnie na lewej gra Edson a na prawej Grosicki/Radovic to róźnie. Macie jakieś pomysły kogo moge kupić. Tylko nie piszcie mi zawodników typu. Messy, Nani czy Robben. Mam kasy ok. 7 000(chyba dokładnie 6 500). Kogo mi byście poradzili?

0
24.10.2008 19:31    #19
Nie o tym temat. Spam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.