Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
16.03.2009 17:55    #6410
Inzaghiego nikt nie chce kupić.

marcinorasiak Partyzant

0
16.03.2009 18:44    #6411
Inzaghiego chętnie Sunderland kupuje (przynajmniej u mnie ;p) za min. 5 mln E, Roni i Pirlo zawsze zostają - są filarami drużyny ;)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.03.2009 19:02    #6412
[quote=Arek96]Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P
Gratki ;)[/quote]

dobra masz wiedza z tym edytorem to chyba tak sam robisz!!! a jak nie masz dowodow to nie posadzaj fm'maniakow do grania za pomoca edytora... dla mnie gra z edytorem jest bez sensu...zero frajdy z gry tak to...
(L)

Dereds Przodownik pracy

0
16.03.2009 19:16    #6413
[quote2=realista_9][quote=Arek96]Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P
Gratki ;)[/quote]

dobra masz wiedza z tym edytorem to chyba tak sam robisz!!! a jak nie masz dowodow to nie posadzaj fm'maniakow do grania za pomoca edytora... dla mnie gra z edytorem jest bez sensu...zero frajdy z gry tak to...[/quote2]
Człowieku udajesz debila czy nim jestes??
Arek oskarzył Cię o dodawanie kasy w edytorze?? Nie! To po co sie plujesz. Tak dla pokazania debilstwa?? To gratuluje. Arek powiedział "Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P" Nie padł tu ani Twoj nick, ani imię i nazwisko, ani nawet nazwa klubu, którym grasz, jako przykład, wiec powinieneś przemyslec swą wypowiedź, a nastepnym razem pomyślec przed napisanie posta, w celu zjechania tak dla przykładu i dla swojego widizimisie uzytkownika CMRev.

0
16.03.2009 19:24    #6414
[quote3=kuba_the_reds][quote2=realista_9][quote=Arek96]Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P
Gratki ;)[/quote]

dobra masz wiedza z tym edytorem to chyba tak sam robisz!!! a jak nie masz dowodow to nie posadzaj fm'maniakow do grania za pomoca edytora... dla mnie gra z edytorem jest bez sensu...zero frajdy z gry tak to...[/quote2]
Arek oskarzył Cię o dodawanie kasy w edytorze?? Nie! To po co sie plujesz. Tak dla pokazania debilstwa?? To gratuluje. Arek powiedział "Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P" Nie padł tu ani Twoj nick, ani imię i nazwisko, ani nawet nazwa klubu, którym grasz, jako przykład, wiec powinieneś przemyslec swą wypowiedź, a nastepnym razem pomyślec przed napisanie posta, w celu zjechania tak dla przykładu i dla swojego widizimisie uzytkownika CMRev.[/quote3]

a czy Ty jestes jakiś ułomny i nie umiesz czytac??!! czy o mnie chodzi?? NIE! Czytaj uważnie: "jak nie masz dowodow to nie posadzaj fm'maniakow do grania za pomoca edytora" FM' MANIAKÓW czyli tych ktorzy graja w ta gre zebys wiedzial bo ciezko cos chyba z twoim mysleniem... hehe i sam jestes debil ;p

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.03.2009 o godz. 19:27

(L)

jaroo25 Młody aktywista

0
16.03.2009 19:24    #6415
to było mocne:D
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

Dereds Przodownik pracy

0
16.03.2009 19:26    #6416
[quote4=realista_9][quote3=kuba_the_reds][quote2=realista_9][quote=Arek96]Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P
Gratki ;)[/quote]

Arek oskarzył Cię o dodawanie kasy w edytorze?? Nie! To po co sie plujesz. Tak dla pokazania debilstwa?? To gratuluje. Arek powiedział "Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P" Nie padł tu ani Twoj nick, ani imię i nazwisko, ani nawet nazwa klubu, którym grasz, jako przykład, wiec powinieneś przemyslec swą wypowiedź, a nastepnym razem pomyślec przed napisanie posta, w celu zjechania tak dla przykładu i dla swojego widizimisie uzytkownika CMRev.[/quote3]

a czy Ty jestes jakiś ułomny i nie umiesz czytac??!! czy o mnie chodzi?? NIE! Czytaj uważnie: "jak nie masz dowodow to nie posadzaj fm'maniakow do grania za pomoca edytora" FM' MANIAKÓW czyli tych ktorzy graja w ta gre zebys wiedzial bo ciezko cos chyba z twoim mysleniem... hehe[/quote4]
Człowieku, ale Arek nikogo nie posądził, napisał ze niektórzy lubią tak grać, a jesli to uwazasz za posądzanie, To ci gratuluje IQ.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.03.2009 o godz. 19:26

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.03.2009 19:26    #6417
flame na cmrev ! pseudo ale zawsze :P

EDIT: Oczywiście nie mówie o użytkowniku flame 333 ;-)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.03.2009 o godz. 19:26

0
16.03.2009 19:30    #6418
[quote5=kuba_the_reds][quote4=realista_9][quote3=kuba_the_reds][quote2=realista_9][quote=Arek96]Niektórzy zamiast sprzedać bardzo dobrego piłkarza za wielkie pieniądze wolą sobie dopisać trochę zer w edytorze :P
Gratki ;)[/quote]

a czy Ty jestes jakiś ułomny i nie umiesz czytac??!! czy o mnie chodzi?? NIE! Czytaj uważnie: "jak nie masz dowodow to nie posadzaj fm'maniakow do grania za pomoca edytora" FM' MANIAKÓW czyli tych ktorzy graja w ta gre zebys wiedzial bo ciezko cos chyba z twoim mysleniem... hehe[/quote4]
Człowieku, ale Arek nikogo nie posądził, napisał ze niektórzy lubią tak grać, a jesli to uwazasz za posądzanie, To ci gratuluje IQ.[/quote5]

to przeciez kur***a napisalem że ja dla mnie gra z edytorem jest bez sensu...zero frajdy z gry tak to... !! o co wam chodzi ja pierd***!!
(L)

LFC-MaCiek Partyzant

0
16.03.2009 19:31    #6419
Zamiast się chwalić wynikami kłócicie się o jakiś głupi edytor. Nie wiem kto tam gra przez ten edytor bo nie czytam postów nie na temat a jak lubi to niech sobie gra... przecież nikt mu nie zabroni... :) I więcej szacunku do siebie panowie...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.03.2009 o godz. 19:32

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.