Zapisana gra nie została wczytana

a czy to ważne? Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2008, 19:48    Pytanie
mam takie pytanie co zrobić jeśli tak pisze

Besthopper Partyzant

0
17.02.2009 19:26    #20
[quote2=kuab][quote=Besthopper]Nie chcąc zakładać nowego tematu, napiszę tutaj.
Otóż jak pisałem w temacie który niedawno założyłem w suflerze, miałem problem z uruchomieniem FM, obecnie jak kliknę na ikonkę FM, wyświetla mi się napis "Fm 09 is arleady running" i co ciekawe nie mam go w pasku na dole ekranu...
Mam również drugi problem, otóż jak 1 raz udało mi się uruchomić dzisiaj grę, pojawił się napis "Gra nie została wczytana" na wszystkich kopiach.
Dodam jeszcze ze odinstalowywałem grę i znowu instalowałem kilka razy.
Wie ktoś jak mogę uzdrowić mojego FM :([/quote]

Może zapomniałeś zainstalować łatki/updaty i masz save'a powiedzmy na 8.02, a łatki nie ściągnąłeś.
[/quote2]

Dzięki, już działa :)

Milev92 Partyzant

0
25.01.2010 07:38    #21
Ostatnio miałem taki sam problem ... ale udało mi się go przezwyciężyć. Po prostu odpalam FM w deamonie ... jest montowanie obrazu, wyskakuje okienko z opcją instalacji którą minimalizuje i odpalam FM i wczytuje grę. Może tobie też się to uda ;)

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.01.2010 12:24    #22
[quote=Milev92]Ostatnio miałem taki sam problem ... ale udało mi się go przezwyciężyć. Po prostu odpalam FM w deamonie ... jest montowanie obrazu, wyskakuje okienko z opcją instalacji którą minimalizuje i odpalam FM i wczytuje grę. Może tobie też się to uda ;)[/quote]

Orginała odpalasz w Deamonie??? oj śmierdzi tu coś...
(L)

pzremko Partyzant

0
29.01.2010 17:44    #23
[quote2=realista_9][quote=Milev92]Ostatnio miałem taki sam problem ... ale udało mi się go przezwyciężyć. Po prostu odpalam FM w deamonie ... jest montowanie obrazu, wyskakuje okienko z opcją instalacji którą minimalizuje i odpalam FM i wczytuje grę. Może tobie też się to uda ;)[/quote]

Orginała odpalasz w Deamonie??? oj śmierdzi tu coś...[/quote2]
Przecież on może mieć oryginała ale zrobił sobie obraz oryginalnej płyty i odpala to w demonie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.