Fenix SuperUpdate - WYDANY!

dawidiuk1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.09.2008, 19:59    Pytanie
Fenix nie mogl tego napisa osobiscie gdyz zostal wydalony z forum, wiec przekazuje jego informacje. Otoz w dniu dzisiejszym zostal wydany dlugo oczekiwany update Fenixa aktualizujacy i ulepszajacy sklady czolowych lig Europy. Sklady uwzgledniaja "future transfery" do 10.09.2008 roku, awiec nowszy update niz Fudiego i Messinho. Szczegolowo zaktualizowana w szczegolnosci liga niemiecka oraz polska, wiele nowych talentow, ulepszone atrybuty u niektorych pilkarzy - COS NOWEGO, MUSISZ W TO ZAGRAC! Baza danych wciagnie cie jak narkotyk. Do sciagniecia moze byc z dwoch mirrorow:

filefront
wrzuta

Bardzo prosze o opinie na temat tego update'a, chetnie poczytam - Fenix

//Edit 23:52 22.09
Proszę nie ściągać updatu do jutrzejszego wieczora. Omyłkowo została zuploadowana wersja próbna a nie finalna.
Przepraszamy wszystkich, którzy musieli się męczyc z betą.
//Edit 22:32 23.09
SuperUpdate Fenixa - najnowsza wersja, tym razem juz prawidlowa - stan na wrzesien 2008. Zachecamy do pobrania bo naprawde warto i nie ma w niej praktycznie bledow!"

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 23.09.2008, 22:34

Frej Młody aktywista

0
22.09.2008 20:12    #1
Ja nie lubię narkotyków, więc nie ściągam...

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.09.2008 20:55    #2
Ech, komentarz mi zjadło. Trudno, powiem tak. Dla mnie, te uaktualnienie jest tragiczne.

Pomijam fakt, że Marcelo nie ma najmniejszego zamiaru przenieść się pod Wawel, nawet w przyszłości. Pomijam fakt, że kontrakty zawodników zostały nieruszone, podobnie jak degradacje i finanse.

Swoją drogą fajna reputacja. Do Wisły chce przejść Celsinho, Jiranek, Lulinha czy Marco Ruben

Zagranica:

Berbatov nie ma najmniejszego zamiaru przenieść się do United, nawet w przyszłości.
Appiah nadal gra w Fenerbahce mimo, że w rzeczywistości jest wolnym zawodnikiem.

I, gwóźdź programu, Lampard po sezonie odchodzi do Interu. Jeśli ten update ma polegać na wkręcaniu ludziom kitu i dawaniu bzdurnych transferów, to dziękuję, postoję.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 22.09.2008 o godz. 21:08

Misery Partyzant

0
22.09.2008 21:10    #3
[quote=Szczepek9]Ech, komentarz mi zjadło. Trudno, powiem tak. Dla mnie, te uaktualnienie jest tragiczne.

Pomijam fakt, że Marcelo nie ma najmniejszego zamiaru przenieść się pod Wawel, nawet w przyszłości. Pomijam fakt, że kontrakty zawodników zostały nieruszone, podobnie jak degradacje i finanse.

Zagranica:

Berbatov nie ma najmniejszego zamiaru przenieść się do United, nawet w przyszłości.
Appiah nadal gra w Fenerbahce mimo, że w rzeczywistości jest wolnym zawodnikiem.

I, gwóźdź programu, Lampard po sezonie odchodzi do Interu. Jeśli ten update ma polegać na wkręcaniu ludziom kitu i dawaniu bzdurnych transferów, to dziękuję, postoję. [/quote]

Rzeczywiście te błędy są rażące, ale niektóre kluby zrobione wzorowo.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.09.2008 o godz. 21:22

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.09.2008 21:15    #4
Dodam od siebie, że Appiah rozwiązał umowę z Fenerbahce, a teraz interesuje się nim m.in. Juve, Chelsea czy WHU.

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.09.2008 21:15    #5
mało prawdopodobne, żeby ktoś ściągnął skoro kilka dni demu fudi&messinho wydali swoje i wiele osób ściągnęło już to update...:(

Misery Partyzant

0
22.09.2008 21:18    #6
Ja ściagam wszystkie, przeglądam, szukam błędów a potem usuwam, nie lubie grać na updatach zawsze po 1-2 sezonie/zach save mi pada :/

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.09.2008 21:21    #7
no z tego co słyszę, to ten update jest wielkim niporozumieniem, po co robić takie idiotyczne future transfer ???

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.09.2008 21:24    #8
[quote=sepmati]no z tego co słyszę, to ten update jest wielkim niporozumieniem, po co robić takie idiotyczne future transfer ???[/quote]

zgadzam się i właśnie o tym wspomniałem w poprzednim poście....:D

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.09.2008 21:26    #9
[quote=sepmati]no z tego co słyszę, to ten update jest wielkim niporozumieniem, po co robić takie idiotyczne future transfer ???[/quote]
future transfer własnie jest w tym najlepsze ;] po prostu zły research ot co...

pomine fakt że ruszanie ca i pa także było ogromnym błędem ...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.09.2008 o godz. 21:27

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.