Strona

Fenix SuperUpdate - WYDANY!

dawidiuk1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.09.2008, 19:59    Pytanie
Fenix nie mogl tego napisa osobiscie gdyz zostal wydalony z forum, wiec przekazuje jego informacje. Otoz w dniu dzisiejszym zostal wydany dlugo oczekiwany update Fenixa aktualizujacy i ulepszajacy sklady czolowych lig Europy. Sklady uwzgledniaja "future transfery" do 10.09.2008 roku, awiec nowszy update niz Fudiego i Messinho. Szczegolowo zaktualizowana w szczegolnosci liga niemiecka oraz polska, wiele nowych talentow, ulepszone atrybuty u niektorych pilkarzy - COS NOWEGO, MUSISZ W TO ZAGRAC! Baza danych wciagnie cie jak narkotyk. Do sciagniecia moze byc z dwoch mirrorow:

filefront
wrzuta

Bardzo prosze o opinie na temat tego update'a, chetnie poczytam - Fenix

//Edit 23:52 22.09
Proszę nie ściągać updatu do jutrzejszego wieczora. Omyłkowo została zuploadowana wersja próbna a nie finalna.
Przepraszamy wszystkich, którzy musieli się męczyc z betą.
//Edit 22:32 23.09
SuperUpdate Fenixa - najnowsza wersja, tym razem juz prawidlowa - stan na wrzesien 2008. Zachecamy do pobrania bo naprawde warto i nie ma w niej praktycznie bledow!"

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 23.09.2008, 22:34

widzewiak19105 Partyzant

0
24.09.2008 01:06    #40
A ja poczekam z chęcią na ten update,może kolega naprawdę pomylił bazy,a wy już taką jechanę mu robicie:)Jutro już nie będzie przebacz:p

hoody Przodownik pracy

0
24.09.2008 01:25    #41
Kurcze ważne że sie chłopaczyna starał :)... M8 PL... Tak gadasz(o pardon! Raczej piszesz) jaki to ten update jest be i w ogóle fuj :D... Ten z waszej strony delikatnie mówiąc za dobry też nie jest... Po prostu jak to sie mówi, reklama dźwignią handlu ;]... Moim zdaniem najlepszym updatem tego okna transferowego jest ten z fmsite... Tylko ten po poprawkach bo przed poprawkami też chłopakom coś nie pykło... Pozdrówka wszystkim, wesołych świąt :D

dawidiuk1 Młody aktywista

0
24.09.2008 07:41    #42
A najlepiej jest i tak sciągac zagramaniczne updaty.
Turcy wiedzą jak robic updaty ;)

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
24.09.2008 09:05    #43
Nie chodzi o to czy nasz byl lepszy czy gorszy. Chodzi o przerośnięte ego Fenixa, który zarzekał się, że jest najlepszym twórcą update, że jest doswiadczony, profesjonalny i ogólnie bardzo fajny. Tymczasem jego profesjonalizm wyszedł jak wyszedł. A cała akcja, która może być odebrana jako "najechanie" wzięła się z tego, że Fenix próbował wszystkim wmówić, że update F&M jest gorszy od jego. A to nie prawda. EOT z mojej strony :) Raz jeszcze gratuluję autorowi dobrego samopoczucia. Ciekawe czy ma tyle honoru żeby teraz wbić na gg, odszczekać i przeprosić.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Abdulinho17 Młody aktywista

0
24.09.2008 15:30    #44
cos slabo mi idzie . ;p przy necie 512 zawsze mi szlo po 60 . ;p a tu po 15 ...
Visca el Barça !

Vlatko_Djolonga Partyzant

0
24.09.2008 16:47    #45
Co to ma za gówniane znaczenie na ile kontrakt przy wypożyczeniu? Przy future transferach to jest i tak w ogóle nie warte ponieważ po jednym roku zazwyczaj przedłużają kontrakt z klubem. Poza tym co z tego że Matusiak ma kontrakt do 2012, skoro odchodzi w lipcu czy tam sierpniu 2008. Co do Sahara to ja uwzględniam wypożyczenia tylko na jeden sezon a Sahar nie jest wypożyczony do Portsmouth na cały sezon.
Oczywiście oryginalnego pomysłu ze stworzeniem drużyny "Wolny Transfer", który ma na celu umilić użytkownikowi czas uraz umożliwić sprowadzenia niektórych piłkarzy których nie ma w bazie, nie pomyśleliście. Są tam zawodnicy zagraniczni, którzy w przeszłości grają w ekstraklasie, albo polscy zawodnicy bez klubu z future transferem. Może oceńcie ten nowatorski pomysł - dobry czy zły i proszę o uzasadnienie. Oprócz tego doszło wiele nowych talentów więc nie czepiajcie się tak strasznie takich bardziej "statystycznych błędów", nawet nie błędów - bo nie ma takiej opcji jak "Future Loan", bo w updacie Fudiego i Messinho tego było od cholery tylko że nie chciało mi się dalej szukać i tak sporzadziłem całą listę błędów. Ale oczywiście dla wielu był bezbłędny. Bardzo łatwo i przyjemnie jest robić składy z sezonu 2008/09 na sezon 2007/08. Tyle, że dla mnie jest bezsensowna taka gra, z wyciętym nowym sezonem. Osobiście lubię zaglądać w statystyki i takie pominięcie sezonu sprawiałoby mi dyskomfort. Tym bardziej że taki Robinho nie grał w Man City w sezonie 2007/08 itd. itp.
I nie wmawiajcie mi że się nie znam na robieniu update'ów bo żaden z Was nie byłby w stanie zrobić takiego retro update'a jak ja zrobiłem (Sezon 95/96).

A jak sądzicie że update Fudiego i Messiego jest lepszy to porównajcie w ten sposób, czego ja nie mam co oni mają?? Oczywiście nie dopraszam się porównania w stylu co ja mam a oni nie mają, bo oczywiście ja nie mam nic nowego, Fudi i Messinho też mieli dodanych kilku piłkarzy których nie było, nowe talenty i skład "Wolny Transfer" to oni pierwsi mieli i wymyślili, tak, tak, tak..... w ogóle pomnik im za to. Mydlicie ludziom oczy że to jakieś cudo a to zwykła amatorszczyzna.... powiedziałem im w miarę miłą opinię z grzeczności ale teraz jak widzę w jakim tonie się do mnie odzywają to wyjawiłem prawdę.

To z dedykacją dla Fudiego i Messinho [tu był link do jakiegoś szasju]

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 24.09.2008 o godz. 17:50

fudi Przodownik pracy

0
24.09.2008 19:28    #46
Towarzysze, nie wolno karmić trolla, pamiętajcie ;) :* ZAchowujmy się tak jakby tej wypowiedzi nie było ;) pozdrawiam.

Abdulinho17 Młody aktywista

0
24.09.2008 21:41    #47
smieszny ten update ... ;] jak grzelak ktory nie gra w podstawie Legii moze miec wykanczanie akcji 14 gdy postawowy napastnik ma 12 .. hahaha .. i jeszcze Rybusa nie ma . ;] Fudi i Messinio zrobili duzo lepszy :) pozdro :D
Visca el Barça !

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
25.09.2008 03:48    #48
Fenix napisał mi priva z jakimiś pogróżkami śmiesznymi :D Później zaatakował kunXona na gg... dlaczego on ma w ogóle dostęp do PW? wiem, że gg mu nie zablokujecie ;P

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.09.2008 08:08    #49
mi tak samo napisał, śmieszy mnie ten ziomal

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution